Το φιάσκο με το επεισόδιο στη Βουλής

Εκτύπωση
Το φιάσκο με το επεισόδιο στη Βουλής

  • Ανάστατη η Ελλάδα με την υποτιθέμενη χειροδικία Κασιδιάρη στη Βουλή την ώρα που στην Ελλάδα πέρναγε ανενόχλητος ο κατακτητής μέσω του Μνημονίου 4.


του Βασίλη
Κασιμάτη
Το συμβάν της περασμένης Δευτέρας 15/5 ήταν στημένο 100% !! Από την εμπειρία μου ως κοινοβουλευτικός συντάκτης (διαπιστευμένος) με αμέτρητες ώρες μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου έχω να πω τα εξής και τα τεκμηριώνω και με τα 3 πειστήρια που καταθέτω στην σχετική εικόνα.
Η πορεία του Νίκου Δένδια κατά την έξοδό του από την αίθουσα της Βουλής είναι αδικαιολόγητη. Από το σημείο που σηκώθηκε από την έδρα του, η συνήθης διαδρομή (ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ 1) είναι να περάσει μπροστά από το σημείο που κάθονται οι υπουργοί (εκ δεξιών του προεδρείου). Ποτέ δεν έχει περάσει βουλευτής μπροστά από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής. Το επιβεβαιώνω. Όσα χρόνια βρίσκομαι στα δημοσιογραφικά θεωρεία της Βουλής, δεν περνάει ποτέ κανείς από εκεί! Δεν υπάρχει άλλωστε λόγος, καθώς είναι και μακρύτερα.
Επιπλέον, εκείνη τη στιγμή ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε το λόγο. Δεν περνάς ποτέ μπροστά από βουλευτή που έχει το λόγο ενώπιον του Ελληνικού λαού, καταρχήν διότι οι κάμερες «γράφουν» ενώ είναι και απρεπέστατο κοινοβουλευτικά.

         

Σε αποκλειστική δήλωση του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη προς την εφημερίδα μας σχετικά με το αδίκημα της χειροδικίας - όπως έτσι παρουσιάστηκε στα τηλεοπτικά μέσα - ο βουλευτής μας επιβεβαίωσε αυτά που πληροφορηθήκαμε και από άλλα κοινοβουλευτικά μέλη που ήταν εκείνη την ώρα εντός της αίθουσας της Ολομέλειας. «Καμία χειροδικία δεν υπήρξε. Εγώ απώθησα με το χέρι μου το σπρώξιμο του Νίκου Δένδια», είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην «Ε».

Επίσης τρανή απόδειξη των όσων περιγράφω, είναι ότι οι 6 (φανερές) κάμερες που βρίσκονται μέσα στην αίθουσα της Βουλής είναι ρομποτικές (ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ 2). Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει οπερατέρ, ώστε να ενεργήσει αυτοβούλως και να στρέψει τη κάμερα αλλού. Κι όμως, ενώ έχουμε βίντεο για την αρχή του συμβάντος, δεν υπάρχει όμως βίντεο με την υποτιθέμενη καθ?αυτού αξιόποινη πράξη Κασιδιάρη (ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ 3), δηλαδή το «καρέ» που υποτίθεται ότι χειροδικεί. Αυτό όμως βεβαιωμένα βρίσκεται στο ψηφιακό αρχείο της Βουλής!!!
Για να είμαι ακριβοδίκαιος, κυκλοφορεί η είδηση ότι υφίσταται «κεντρική εντολή» του προεδρείου ώστε να μην καταγράφονται περιστατικά έντασης. «Παιδικό παραμύθι»! Δεν στέκει.
Δεν δύναται να επιβάλλονται δημόσια ποινές σε κοινοβουλευτικό κόμμα και βουλευτές (Χ.Α.) και να μην δίνονται ομοίως δημόσια οι καταγραφές των καμερών. Κοντολογίς, το συμβάν έχει καταγραφεί καρέ καρέ από τις ρομποτικές κάμερες, εντούτοις το κανάλι της βουλής ως γνήσιο εργαλείο προπαγάνδας, απέκρυψε το καρέ του επεισοδίου της «κατά φαντασίαν» λέω εγώ, χειροδικίας και έτσι όλοι μας είδαμε στο βίντεο να αλλάζει κάμερα το σκηνικό στο επίμαχο δευτερόλεπτο και να δείχνει άλλα-ντάλλα.

Μετά από όλα αυτά είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το επεισόδιο αποτελεί μια άριστα σκηνοθετημένη (στημένη) δουλειά, εκείνων που αποφάσισαν να στρέψουν τη προσοχή του κοινού μακριά από τη διαβούλευση για την ψήφιση του 4ου Μνημονίου, μιας ακόμα επαχθούς κοινοβουλευτικής πράξης εις βάρος του Ελληνικού λαού. Και σε αυτό το «έργο» φέρεται κατά πολλούς να συμμετείχε πλήρως και εις γνώση της και η Χρυσή Αυγή. Και όλο αυτό αποτελεί μια ακόμα «σατανική» πράξη, ένα ακόμα κομμάτι από το παζλ της εθνικής προδοσίας.
Και όποιος πει... "σενάρια συνωμοσίας" είναι απλά μωρός. 
Και κάτι τελευταίο. Έχουμε δει πάμπολλες φορές στις ειδήσεις να γρονθοκοπούνται βουλευτές εντός κοινοβουλίων σε πάρα πολλές χώρες. Εδώ δεν έπεσε ούτε χαστούκι. Κι όμως... πολύ ντόρος για το τίποτα. 

Τα πράγματα είναι απλά. Δεν υπάρχει κανείς μέσα στο κοινοβούλιο που να μπορέσει να σώσει τον Ελληνικό λαό. Όμως ο καναπές, η αποχή και η απαξίωση σαφώς και δεν είναι λύσεις. 
Απαιτούνται σκληρά μέτρα από τον Ελληνικό λαό, ώστε να επανέλθει η πραγματική δημοκρατία στη χώρα μας. Και τα ανατρεπτικά αυτά μέτρα δεν βρίσκονται εντός των δημοκρατικών κανόνων αλλά εντός των συνταγματικών ορίων, ήτοι τη χρήση του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του Συντάγματος, εδώ και τώρα.

Την πρόδηλη υποχρέωση του πολίτη να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του, άμεσα!!

Με τσι γειές μας ...

 


« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία