Η Ελλάδα στην 4η θέση στο δείκτη εξαθλίωσης παγκοσμίως;

Εκτύπωση
Η Ελλάδα στην 4η θέση στο δείκτη εξαθλίωσης παγκοσμίως;
  • Τρελαθήκαμε εντελώς;
  • Το Bloomberg, η Bilderberg και οι ισχυροί της παγκοσμιοποίησης

Ο ιδιωτικός οργανισμός Bloomeberg γνωστός για την ανθελληνική του δράση «χτύπησε» και πάλι.

γράφει ο Βασίλης
Κασιμάτης
Την τέταρτη θέση σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, διατηρεί η χώρα μας στον παγκόσμιο πίνακα κατάταξης του Δείκτη Εξαθλίωσης, που διαμορφώνεται βάσει του πληθωρισμού και των προοπτικών της ανεργίας. 
Και τι στ΄ανάθεμα είναι επιτέλους αυτός ο οργανισμός που διασπείρει συνεχώς «fake news» (ψευδείς ειδήσεις), μας λοιδορεί ακατάπαυστα και εντούτοις παραμένει στο απυρόβλητο;
Μια ιδιωτική εταιρεία χρηματοοικονομικού λογισμικού, η οποία εξαπλώθηκε στα media. Αυτό είναι όλο κι όλο. Και αναρωτιέται κανείς, με ποιανής χώρας το συνταγματικό δικαίωμα, με ποιανού πλάτες βρ΄αδερφέ, ξεστομίζουν κάποια ιδιωτικά «μαγαζιά» τέτοιες μπαρούφες; Και γιατί πρέπει εμείς οι υπόλοιποι να τους παίρνουμε στα σοβαρά;

Σοκαριστικό όμως είναι και το γεγονός ότι συλλήβδην τα Εθνικά τηλεοπτικά μέσα παρουσίασαν προ ημερών την είδηση... ασχολίαστη!!!
Για να τη φάει κι αυτή «αμάσητη» ο Έλληνας καθημαγμένος τηλεθεατής; Τέτοια υποταγή στο πρακτορείο Bloomberg; Και ποιος ο σκοτεινός σκοπός πίσω από αυτά; Δημιουργούν συνειδήσεις και νέα δεδομένα! Έτσι κι λαός της χώρας «στόχου» αφού του αφαίρεσαν πρώτη την εθνική κυριαρχία (νομοθετική εξουσία) και τον καθυποτάξανε με χρέος,  τον ετοιμάζουν σταδιακά να δεχτεί το βασικό μισθό στα 190 ευρώ και τη σύνταξη στα 150 ευρώ. Και ... αλυσίδες χειροπόδαρα!

Επί του πρακτέου, δεν διαφωνεί κανείς, ότι την χώρα μας την εξαθλίωσαν, την βεβήλωσαν, την πρόδωσαν, την ατίμασαν, την κατάκλεψαν... τα απατηλά και κάλπικα μνημόνια μέσω των δήθεν «αλληλέγγυων» εταίρων μας στην Ε.Ε. και σε «αγαστή» συνεργασία με ντόπιους δοσίλογους. Αλλά ... μη τρελαθούμε κιόλας!
Δεν γίναμε δα και Σομαλία! Τουλάχιστον όχι ακόμη. Ούτε Αφγανιστάν, ούτε Αιθιοπία, ούτε Εκουαδόρ, ούτε Νιγηρία, κλπ. Κι αυτές οι χώρες δεν εμφανίζονται καν στη λίστα του Bloomberg, ο δείκτης της οποίας, διαμορφώνεται ανάλογα με τον πληθωρισμό και την ανεργία.

  

Σε αυτές τις χώρες ο πληθωρισμός και ανεργία είναι σε τόσο τεράστια νούμερα που είναι σχεδόν αδύνατος ο υπολογισμός τους. 
Εκεί κρύβεται και το μυστικό της πρόσφατης έκθεσης Bloomberg.
Διότι αν πάμε στα «ψιλά» γράμματα της έκθεσης (βλέπε πίνακα) θα διαπιστώσουμε στο κάτω μέρος, τη σημείωση που αναφέρει: «Χώρες δίχως επίσημα δεδομένα πληθωρισμού & ανεργίας για το 2016 δεν έχουν συμπεριληφθεί στην παγκόσμια κατάταξη».
Και επειδή οι πραγματικά εξαθλιωμένες χώρες όντως δεν παρουσιάζουν όπως προαναφέραμε τέτοια στοιχεία, το πρακτορείο δράττεται της ευκαιρίας και παρουσιάζει μια εντελώς αλλοιωμένη εικόνα κατά το δοκούν ... Bloomberg.
Είναι όμως φοβερό να στοχοποιούνται χώρες όπως η Ισπανία, η Κροατία και η Ιταλία, η ... Ελλάδα, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την Σομαλία ή την Αιθιοπία;

Η αλήθεια πίσω από τις χρυσές ταμπέλες.
Αν κοιτάξουμε πίσω από τη «λαμπερή ούγια» θα διαπιστώσουμε ότι το πρακτορείο Bloomberg ανήκει στον Αμερικανό Michael Bloomberg, ο οποίος αξίζει 47 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι από αυτούς που κινούν τα νήματα της παγκοσμιοποίησης, μαζί με τους υπόλοιπους Αμερικανούς όπως ο Rockefeller, ο Rothschild, ο Soros, μέλη όλοι τους της πασίγνωστης πλέον ... «μυστικής»  Λέσχης Bilderberg. Κι αυτό τα λέει όλα.

Κι αν τέλος ψάξουμε να βρούμε τι πρεσβεύει η Bilderberg θα ανακαλύψουμε αυτό που παραδέχτηκε δημοσίως ο υπουργός Πάνος Καμμένος μεταβαίνοντας πέρσι (Μάρτιος 2016) στις Η.Π.Α προσκεκλημένος του AIPAC (Αμερικανοϊσραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων), όταν έκανε εκείνη την απίστευτη όσο και κατάπτυστη δήλωση: «Πάω στο μεγαλύτερο κέντρο αποφάσεων του κόσμου, το Ισραηλιτικό Κέντρο των ΗΠΑ». Οποία απόλυτη υποταγή στον «αφέντη»!

 


« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία