Εμφύλιος για τα προσφυγόπουλα

Εκτύπωση
Εμφύλιος για τα προσφυγόπουλα
  • Τραγικές καταστάσεις στα σχολεία για τα παιδιά λαθρομεταναστών και ολίγων προσφύγων.

Με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στο Ωραιόκαστρο αλλά και παλαιότερα στο Πέραμα, Αίγιο, κλπ, επιχειρούμε να αποκωδικοποιήσουμε τα αλαμπουρνέζικα που προσπαθούν κάποιοι να επιβάλλουν στο τόπο μας.

Γράφει ο Βασίλης Κασιμάτης.

Καταντήσαμε μια κανιβαλική κοινωνία . Έλληνες χτυπούν αδέρφια Έλληνες για το δικαίωμα φοίτησης ... παιδιών λαθρομεταναστών!! Και λέμε «λαθρομεταναστών» αφού θα επαναλάβουμε για πολλοστή φορά στην εφημερίδα μας, ότι πρόσφυγες - Σύριοι δηλαδή - δεν υπάρχουν παρά ελάχιστοι!

  

Και εδώ προκύπτει αμέσως-αμέσως, το πρώτο ερώτημα:

Γιατί δεν πάνε αυτά τα λαθρομεταναστάκια σε σχολεία της Βουλιαγμένης, της Βούλας, του Κολωνακίου, της Εκάλης και της Κηφισιάς;; Μήπως γιατί εκεί φοιτούν τα παιδιά του Αλέξη, του Κυριάκου και του Κουτσούμπα;  

Μήπως ξαφνικά λύσαμε τα δικά μας τεράστια προβλήματα, μήπως τα δικά μας παιδιά δεν πεινούν και ασχολούμαστε τώρα και με τα παιδιά των ξένων, ώστε να πλουτίζουν παράνομα οι 200 Μ.Κ.Ο. (παραμάγαζα κάποιων επώνυμων πολιτικών). Και πίσω από αυτό το «κάδρο», στο ρόλο μπαμπούλα, ο εισαγγελέας και ο κατάπτυστος αντιρατσιστικός νόμος που στη πραγματικότητα ελλοχεύει το ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Έχουν επανειλημμένως τεθεί ερωτήματα τόσο στον υπουργό Γ. Μουζάλα, όσο και στους βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης που συναινούν σε αυτή τη παρωδία.
Ποιος ο λόγος να πηγαίνουν παιδιά 6 έως 10 ετών σε Ελληνικά σχολεία αφού:

  1. τα παιδιά αυτά δεν μιλούν Ελληνικά και οι δάσκαλοι δεν μιλούν Πακιστανο-αφγανο-μαροκινο-τυνησιο-αλγερινο-αφρικανο-συριακά;
  2. οι γονείς των παιδιών αυτών δεν επιθυμούν να μείνουν στην Ελλάδα, άρα ποιος ο λόγος να λάβουν Ελληνική παιδεία;

Απάντηση που να ικανοποιεί έστω και τη στοιχειώδη λογική, δεν έχω δοθεί. Έχουμε όμως λάβει «off the record» απαντήσεις από κοινοβουλευτικούς, του τύπου «παρκάρουμε τα λαθρομεταναστάκια» κλπ. Τα σχολεία μας όμως δεν είναι πάρκινγκ παιδιών. Κι αυτά τα παιδιά δεν πληρούν καν τους βασικούς κανόνες δημόσιας υγείας. Κοντολογίς είναι κινητές υγειονομικές βόμβες θυμίζοντας και τις δηλώσεις του προέδρου του Ιατρικού συλλόγου και προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη (Δημάρχου Αμαρουσίου), που είχε κατονομάσει τις δομές φιλοξενίας ως υγειονομικές βόμβες!! 

Κι αν σκεφτεί κανείς ότι  η απόκτηση υπηκοότητας από μετανάστες, απαιτεί 6ετή φοίτηση σε ελληνικό σχολείο, τότε οδηγούμαστε και σε ένα άλλο ασφαλές συμπέρασμα, ότι ίσως υπάρχει «οργανωμένο» σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας μας. Όμως αυτή η γελοιότητα όμως πρέπει να λάβει ένα τέλος. 

Νεοταξικού τύπου αντίμετρα χαρακτηρίζονται και τα «γραμματόσημα» που κολλάνε σε όσους αντιδρούν πατριωτικά έξω από τα σχολεία, σε αυτές τις επαίσχυντες και εντελώς ανούσιες εφαρμογές μάθησης λαθρομεταναστών. Ρατσιστής, εθνικιστής, ακροδεξιός, χρυσαυγίτης, ξενοφοβικός, τα «γραμματόσημα» νέας κοπής! 
Στη πραγματικότητα δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά.
Απλοί Έλληνες γονείς είναι οι περισσότεροι, που ανησυχούν έντονα τόσο για τα δικά τους παιδιά όσο και για τη πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα! 

Άλλωστε μην ξεχνάμε και δίχως να πάρουμε το μέρος κανενός - αλλά για την ιστορία και μόνο - ότι ακόμα και η Χρυσή Αυγή που έδωσε το παρών στις 17/1/2017 στα επεισόδια στο σχολείο στο Ικόνιο (Πέραμα), δεν πήγε απρόσκλητη. Οι γονείς των Ελλήνων μαθητών την κάλεσαν να πάει. Με πρόσκληση πήγε. Απρόσκλητη ήταν οι υπόλοιποι! Και τους κάλεσαν για έναν απλούστατο λόγο. Αντέδρασαν ρωτώντας: «πως είναι δυνατόν εμείς οι γονείς να πληρώνουμε από την τσέπη μας το πετρέλαιο θέρμανσης των παιδιών μας στο κατά τα άλλα δημόσιο σχολείο και η θέρμανση στα προσφυγόπουλα να χρηματοδοτείται από το κράτος μας
Εύλογο το ερώτημα, απούσα η απάντηση!

Επιπλέον, σε κάποια σχολεία εξ αυτών, το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής έχει μεριμνήσει ακόμα και σχολικά για τη μεταφορά των παιδιών αυτών, όταν τα Ελληνόπουλα πάνε με τα πόδια ! Αυτό άλλωστε παραδέχτηκε - κι από λάθος του χαμογελώντας σχεδόν ειρωνικά - και ο Υπουργός Γ.Μουζάλας στη συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη δομή φιλοξενίας στο Ελληνικό στις αρχές του μήνα (Φεβρουαρίου)!

Εν κατακλείδι, όπως και να το δει κανείς, το σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα δεν είναι ο  τελικός προορισμός των γονιών αυτών των παιδιών. Είναι γνωστό ότι τα μεταναστευτικά καραβάνια εξ ανατολάς, στόχο έχουν τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αφού έτσι όπως κατάντησαν οι πολιτικοί μας αυτό το τόπο, ούτε οι καθημαγμένοι μετανάστες και πρόσφυγες δεν επιθυμούν να μείνουν πλέον στον «πάλαι ποτέ παράδεισο» για χιλιάδες Βορειο-ευρωπαίους που αναζητούσαν παλαιότερα, αρειμανίως λύση για την μετοίκηση τους στην Ελλάδα.
Κι αφού δεν είναι λοιπόν ο τελικός του στόχος η Ελλάδα, τότε και τα παιδιά τους δεν έχουν καμία δουλειά να μαθητεύσουν σε Ελληνικά σχολεία. Αν τους δώσουμε παιδεία, μετά θα τους δώσουμε και τα 400 ευρώ το μήνα (μετρητά/άτομο) που ήδη έχει εξαγγείλει ο Μουζάλας. Ήδη τους δίνουμε φαγητό, στέγη, περίθαλψη.
Μήπως να τους δώσουμε και αυτοκίνητο ως bonus;

Και όσο η οργανωτική δομή του κράτους μας λειτουργεί με τρόπο που να καθίσταται πρόδηλο ότι καλεί έμμεσα τον όποιο κατατρεγμένο  υπάρχει στο πλανήτη, να έρθει και να ζήσει τσάμπα εδώ, τόσο οι μεταναστευτικές ροές θα πολλαπλασιάζονται, τα προβλήματα θα γιγαντώνουν και πάρα πολύ σύντομα, το πρόβλημα θα πνίξει την Ελλάδα.

Κι ο Έλληνας θα δουλεύει για να τους ταΐζει, αφού όπως έχουμε ξαναγράψει σε πρόσφατο σχετικό άρθρο μας, τα χρήματα αυτά προέρχονται μόνο κατά 20% περίπου από την Ε.Ε. Τα υπόλοιπα είναι δικά μας κεφάλαια. Ελληνικά!!
Τέλος, το σημερινό μήνυμα αφορά τον «κανιβαλισμό» των Ελλήνων, αφού σφαζόσαστε για να διατηρείται ο λαός μας διχασμένος, ώστε να εξυπηρετούνται τα αλλότρια συμφέροντα. Πλάι όμως στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Και έτσι «κονομάνε» και οι ανεξέλεγκτες και αδιαφανείς ΜΚΟ των κυρίων με τις Porsche.

Τάδε έφη ... Ελλάδα 2017.
«Η χώρα έχει μεταβληθεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο» είχε πει πριν από 28 ακριβώς χρόνια (11/1/1989). ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για όσα τραγελαφικά συνέβαιναν την εποχή εκείνη στην πολιτική σκηνή της χώρας.
Κι αναρωτιόμαστε ... αν ζούσε σήμερα; Τι θα έλεγε;

Με τσι γειές μας ...

 


« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία