Η προστασία των ακατάλυτων... ομοφοβία;

Εκτύπωση

Η προστασία των ακατάλυτων... ομοφοβία;

 • Παιδικά βιβλία με δήθεν αθώο εικονογραφημένο περιεχόμενο, παρασέρνουν εμφανώς τα παιδιά του δημοτικού στην ομοφυλοφιλία.
 • Η «Ομο-λογοτεχνία» ως «Δούρειος Ίππος» στην παιδοθεσία σε γκέι.

Οργουελικό εφιάλτη θυμίζει η νεοταξική κατρακύλα την οποία ενορχηστρώνουν τεράστια οικονομικά λόμπι του πλανήτη με θιασώτες, λογής λογής τυχοδιώκτες, καιροσκόπους και ψυχικά ασταθείς κοινωνικές ομάδες.

Καθίσταται εξ αρχής σαφές, ότι η διαφορετικότητα της ομοφυλοφιλίας τόσο για τον υπογράφοντα συντάκτη, όσο και για την εφημερίδα, δεν αποτελεί κοινωνικό αδίκημα και σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζεται ομοφοβικά!

Η όποια σεξουαλική επιλογή για όλους εμάς που ασχοληθήκαμε με το ρεπορτάζ αυτό, αφορά εκείνον που την επιλέγει και μόνο.
Με απλά λόγια, το τι κάνει ο καθείς στο κρεβάτι του δεν αφορά τον άλλον.

Και έτσι ακριβώς πορευόταν η κοινωνία μας μέχρι σήμερα.

 • Μέχρι που οι ετεροφυλόφιλοι δεν είχαν κανένα «ανοιχτό μέτωπο» και απολύτως κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους.
 • Μέχρι που οι ενορχηστρωτές του τέρατος της παγκοσμιοποίησης αποφάσισαν να κρατούν σε διαρκή αναστάτωση τις «δυτικού τύπου» πληθυσμιακές μάζες υπό του δόγματος του «διαίρει και βασίλευε».
 • Μέχρι που ξεκίνησε και η προσπάθεια, ώστε η ομοφυλοφιλία να μπει με το ζόρι στα σπίτια μας ως φυσιολογικότητα ως ομο-κανονικότητα, λες και υπήρχε κάποιο ρατσιστικό πρόβλημα στο παρελθόν!

Στο δια ταύτα


του Βασίλη
Κασιμάτη
Τον τελευταίο καιρό στην Ευρώπη κυρίως έχουν δημιουργηθεί αρκετές εκδόσεις παιδικών εικονογραφημένων βιβλίων, με θεματολογία ανάλογη των διηγήσεων για  οικογένειες με δύο μαμάδες ή δύο μπαμπάδες.  Η σκοπιμότητα είναι προφανής.  Προετοιμάζει τα παιδιά για την αποδοχή της έννοιας παιδοθεσία, ως αυτή εξαπλώνεται εδώ και καιρό σε Ευρώπη & ΗΠΑ, ενώ ταυτόχρονα καταβάλλεται «φιλότιμη» προσπάθεια να αναγνωριστεί επιστημονικά η ομοφυλοφιλία ως κανονικότητα.

  
                           
                                 προσοχή στο κύκλο της φωτό!!


Γεννάται όμως το ερώτημα: «Γιατί στα ράφια των βιβλιοπωλείων υπάρχουν παιδικά βιβλία και παραμύθια που πραγματεύονται παιδιά ομοφυλόφιλων οικογενειών, όταν αυτές στις χώρα μας νομικά δεν υπάρχουν;
Κι αν αυτό δεν είναι καθοδήγηση, υποβολή, προσηλυτισμός, τότε τι είναι;

Ο απλός νους ίσως να κατανοεί την όποια διαβούλευση σε επίπεδο ενηλίκων. Όμως το να προσπαθούν κάποιοι να εντάξουν στην ομοφυλοφιλία μικρά παιδιά μέσα από γλυκανάλατα παιδικά παραμύθια, κάνοντας τα να πιστεύουν ότι υπάρχει κανονικότητα σε ομο-γονεϊκές (ομοφυλόφιλες) οικογένειες, είναι εκτός νόμου και διώκεται αστικά. Πέρα αυτού τέτοιες πρακτικές θεωρούνται για την Ελληνική κοινωνία κατάπτυστες. Και επικαλούμαστε και την αστική δικονομία, καθώς :

 1. η παιδοθεσία σε ομοφυλόφιλους, στην Ελλάδα, απαγορεύεται.
 2. η γάμος ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα, απαγορεύεται

Συνεπώς και τα βιβλία που ωθούν πονηρά και τεχνηέντως, τα παιδιά του δημοτικού στις ομοφυλοφιλικές οικογένειες , θα πρέπει να αποσυρθούν άμεσα από τα ράφια των βιβλιοπωλείων! Και δεν είναι και λίγα.

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ ανακαλύψαμε ότι για το σχεδιασμό και τη διακίνηση αυτών των βιβλίων ευθύνονται διάφορες «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις». Ναι καλά διαβάσατε. Οι γνωστές σε όλους μας πλέον για την αδιαφάνεια και το σκοτεινό τους ρόλο Μ.Κ.Ο.  Υπάρχουν λοιπόν ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην προάσπιση αλλά και τη τεχνιοτρόπως εξάπλωση της ομοφυλοφιλίας. Στο προηγούμενο φύλλο της, η «Ε» είχε αποκαλύψει ότι υπάρχουν στη χώρα μας διακόσιες (200) Μ.Κ.Ο. που πλουτίζουν, δήθεν δραστηριοποιούμενες με την υποδοχή & φιλοξενία των λαθρομεταναστών και προσφύγων. Δήθεν! Όχι όλες, όμως οι περισσότερες.

Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι υπάρχουν και 15 Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιούνται με τα κινήματα και αιτήματα των ομοφυλοφίλων. Άλλοτε χρηματοδοτούνται από Ελληνικές κρατικές χορηγίες και άλλοτε από ξένα «ύποπτα» κονδύλια.
Άλλωστε και ο γνωστός ομοφυλόφιλος δικηγόρος και πρόεδρος διαφόρων σχετικών οργανώσεων Γρηγόρης Βαλιανάτος, έχει παραδεχτεί ότι την χρηματοδότηση των Athens Pride και Gay Parades (παρελάσεις ομοφυλοφίλων με τα γνωστά «κακαίσθητα» στο Σύνταγμα) τις χρηματοδοτεί και ο Αμερικανο-εβραίος πατριάρχης της παγκοσμιοποίησης George Soros (Τζόρτζ Σόρος).

Θρυαλλίδα όμως για την έρευνά μας αποτέλεσε  η Ελληνική έκδοση παιδικών βιβλίων, που ούτε λίγο ούτε πολύ, εξισώνουν τις φυσιολογικές οικογένειες με τα άτομα εκείνα που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί όντας ομοφυλόφιλοι (υιοθεσία ή παιδοθεσία ή τεκνοθεσία).

Από τις εκδόσεις «Ίκαρος» συναντήσαμε την Ελληνική έκδοση του βιβλίου «Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις οικογένειες» της Αγγλο-εβραίας  συγγραφέας Mary Hoffman. Η εκδοτική εταιρία το παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της ως: «Ένα διασκεδαστικό βιβλίο που συγκεντρώνει όλες τις μορφές των οικογενειών και τη ζωή τους»!

Όλες τις μορφές των οικογενειών, λες και υπάρχουν πολλές μορφές οικογενειών! Λες και πλην της μανούλας και του πατερούλη... υπάρχει άλλη μορφή οικογένειας!

Κι όμως, με μια πρώτη ματιά στο εξώφυλλο αυτών των βιβλίων, ο υποψήφιος αγοραστής (συνήθως γονέας) προσελκύεται από το «πιασάρικο» τίτλο και το συμπαθέστατο σχεδιασμό.

«Τυχεροί» όμως μόνο εκείνοι οι γονείς που προλαβαίνουν να διαβάσουν τα «επίμαχα» σημεία πριν από τα παιδιά τους.

Πανέξυπνες ζωγραφιές, αναφέρονται σε διάφορους τύπους γονιών. Τη μικρή Αννούλα... να την μεγαλώνουν ένας μπαμπάς και μια μαμά, ή ο παππούς με τη γιαγιά ή οι δυό της μαμάδες και όλοι ποζάρουν χαμογελαστοί ή οι δυό της μπαμπάδες και ποζάρουν και οι τρεις τους ευτυχισμένοι.

Και η αμφιβολία, η απορία, ο παραλογισμός... «εφυτεύθησαν»!
Αυτά τα κακέκτυπα οργουελικών σεναρίων προωθούνται από τις περίπου 15 όπως προαναφέραμε, «ομο»-Μ.Κ.Ο.!

Πήραμε στα χέρια μας άλλο ένα βιβλίο που προωθεί την παιδοθεσία σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια. «Η Αλίκη κοιτάζει τον καθρέπτη».
Και να?σου η μικρή Αλίκη ευτυχισμένη στη αγκαλιά των 2 γκέι πατεράδων της. Αυτό το βιβλίο το προμοτάρει μια άλλη Μ.Κ.Ο. με την ονομασία «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο». Ακόμα και το σύμβολο της παιδικής αθωότητας - το αθώο ουράνιο τόξο -
 βορά και καπήλευση στα δόλια και σατανικά σχέδια των ιθυνόντων  αυτής της εγκληματικής κοινωνικής άλωσης.

Το συγκεκριμένο μάλιστα βιβλίο πήρε και έγκριση από το υπουργείο πολιτισμού το 2015, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και εντάχθηκε προ πώληση στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος που χρηματοδοτείται από το ίδιο υπουργείο. Συνεπώς, η άλωση με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το συγκεκριμένο βιβλίο που υπογράφει η  επίσης γνωστή για τις δράσεις της ομοφυλόφιλος Στέλλα Μπελιά ξεκάθαρα έβαλε αυτό το τίτλο, ώστε να μπερδεύεται ο κόσμος που το βλέπει στα «ράφια» με τα βιβλία του παγκοσμίου φήμης συγγραφέα παιδικών διηγημάτων Λιούις Κάρολ, ο οποίος έχει συγγράψει τα γνωστά βιβλία που αφορούν την Αλίκη, όπως «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», «Η Αλίκη μέσα από τον καθρέπτη», κλπ. Κι όταν ο γονέας αντιληφτεί το τι έγινε θα είναι ήδη αργά, καθώς θα το μάθει από τις ερωτήσεις του μικρού παιδιού του που θα σχετίζονται με την ομοφυλοφιλία. Και ο στόχος της κ. Μπελιά επετεύχθη!!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, εκτός από το υπουργείο πολιτισμού να ασελγεί στη κοινωνία, έχουμε και την ΕΡΤ, ο οποία προ λίγων μόνο μηνών και σε ειδικό αφιέρωμα προέβαλλε και εξήρε το έργο της Στέλλας Μπελιά και της ΜΚΟ σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η τέχνη της εμψύχωσης» που παρουσίασε ο Βασίλης Καραμητσάνης.
Η Στέλα Μπελιά αναφέρεται και στην ετεροκανονικότητα, επιχειρώντας να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, καθώς μια τέτοια διαβούλευση για το του είναι ιστορικά διατυπωμένο ως «κανονικό», θεμελιώνει εμφυλιακές καταστάσεις στην ήδη καθημαγμένη κοινωνία μας, εκ του μη όντως. Εκτός κι αν αυτό ... επιδιώκουν κάποιοι!!

Και το δράμα συνεχίζεται... Ρόλο σε όλα αυτά καλείται να διαδραματίσει και το νέο «πυροτέχνημα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Δια του υπουργείου παιδείας αυτή τη φορά και την εισαγωγή της Θεματικής εβδομάδας στα σχολεία αλλά και τη διαβούλευση για την ομοφυλοφιλία και τις έμφυλες ταυτότητες. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο. Παραλογισμό που βεβαιωμένα δεν συμμερίζεται η γονεϊκή κοινότητα, η οποία μέσω των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων στα κατά τόπους σχολεία διαμηνύει στη κυβέρνηση, ότι αυτά δεν θα περάσουν.

Παράλληλα και πριν από τρεις περίπου μήνες η εκ του βήματος της Βουλής, δήλωση του Βουλευτή Κωνσταντίνου. Κατσίκη: «Δεν μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός. Δεν μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ.» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων συλλήβδην, δυστυχώς από πολλούς βουλευτές, κάποια ΜΜΕ και
ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κατσίκης
τα κινήματα των ομοφυλοφίλων, λες και οι τρεις αυτές ομάδες λειτουργούν με αγαστή συνεργασία για αυτό το καυτό θέμα.

Κοντολογίς, ο βουλευτής Νοτιοανατολικής Αττικής υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν οι ομοφυλόφιλοι να έχουν δικαίωμα εργασίας με έκδηλη τη σεξουαλική τους ιδιαιτερότητα. Μπορεί ένας τρανσέξουαλ ή γκέι να είναι επίσημα... παπάς;

Τότε πολλά τηλεοπτικά κανάλια διέσπειραν το γεγονός ως είδηση με τον ίδιο ακριβώς τίτλο (λες και ήταν συνεννοημένοι): «Ομοφοβικό παραλήρημα Κατσίκη».

Ομοφοβικό παραλήρημα το αυτονόητο; Και έτσι απλά βαφτίζουμε το αυτονόητο σε δυσνόητο και το κρέας, ψάρι! Και εδώ προκύπτει το πρόδηλο ερώτημα: «Ποιος κανονικός (ετεροφυλόφιλος) γονιός θα δεχτεί να διδάξει το παιδί του ένας έκδηλα ομοφυλόφιλος;», Η απάντηση είναι προφανής. Κανείς.

Άλλωστε, η τάση του ανθρώπου είναι να προσπαθεί παγίως να πείσει τον «διπλανό» του για τις προτιμήσεις του. Από τα πιο απλά. Από το σε πιο εστιατόρια γευμάτισε χθες. Αν το βρήκε καλό θα σε πείσει να πας και συ. Υπό το ίδιο πρίσμα, πως είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι ένας έκδηλος γκέι δάσκαλος, δεν θα προσπαθήσει? εις ανύποπτο χρόνο? να «πείσει» τα παιδιά του δημοτικού για τη ... περιώνυμη κανονικότητα της ομοφυλοφιλίας. Και όπου αυτό έχει συμβεί ή έχει υπό την κοινωνική ανοχή επιτραπεί, συνήθως έχουμε αποτελέσματα φαινομένων ακόμα και παιδεραστίας με πιο γνωστή τη πρόσφατη περίπτωση του δάσκαλου-προπονητή Νίκου Σειραγάκη που καταδικάστηκε σε 401 έτη φυλάκισης (η υψηλότερη ποινή ιστορικά), για την ασέλγεια σε δεκάδες δεκάδων παιδιά ηλικίας 10 έως 15 ετών, στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Ρωτώντας τον Βουλευτή Κ. Κατσίκη για το θέμα της συζήτησης των έμφυλων ταυτοτήτων στα σχολεία, υποστήριξε ότι: «Με αυτό τον τρόπο πάνε να περάσουν στα παιδιά μας το «τρίτο» φύλλο, στη προσπάθεια να χαρακτηριστεί ως κανονικότητα η ομοφυλοφιλία. Και αυτό ως πρώτο βήμα, καθώς αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα επιχειρηθεί αμέσως μετά και η άρση της απαγόρευσης της παιδοθεσίας σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια, καθώς η «κανονικότητα» είναι αυτή που λειτουργεί ακόμα ως ανάχωμα, ως εμπόδιο στο να επιτρέπουμε σε ομοφυλόφιλους να υιοθετούν παιδιά».

Απαντώντας στην εφημερίδα μας ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. και για το τίτλο «Ομοφοβικό παραλήρημα Κατσίκη», που τα ΜΜΕ του κόλλησαν, είπε: «Εγώ δεν ήμουν ποτέ και δεν είμαι ούτε τώρα ομοφοβικός. Άλλοι είναι αυτοί που είναι ? ετεροφοβικοί! Ταμπέλες ξέρουμε και μεις να κολλάμε»!

Στο πλαίσιο του πλουραλισμού επικοινώνησε και με το πρ. πρόεδρο και νυν μέλος του Δ.Σ. της ΜΚΟ Ε.Π.Σ.Ε. Γρηγόρη Βαλιανάτο, ο οποίος μας είτε τα εξής: «Ο κώδικας υιοθεσιών προβλέπει μια Επιτροπή Καταλληλότητας των μελλοντικών γονέων. Σε αυτή τη διαδικασία της κρίσης που λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού, θα πρέπει να υπάγονται και ζευγάρια του ίδιου φύλου (ομοφυλόφιλα). Δεν είναι κανένας εξ ορισμού κατάλληλος, επειδή είναι παντρεμένος με μια γυναίκα ή μια γυναίκα με έναν άνδρα  Και δεν είναι κανένας εξ ορισμού ακατάλληλος επειδή τον συντροφεύει ένα άτομο του ιδίου φύλλου. Νομίζω ότι η ισότητα και η ελευθερία επιβάλλει τα ίδια κριτήρια να εφαρμόζονται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου σεξουαλικής προτιμήσεως, όταν έχουν τη βούληση να υιοθετήσουν ένα παιδί».

Και με αυτή τη δήλωση Βαλιανάτου ξεδιπλώνεται έτσι απλά το σχέδιο άλωσης της Ελληνικής οικογένειας με απώτερο στόχο τις αξιακές εκπτώσεις.

Εμβληματική και η δήλωση: «Ταυτότητα φύλου ή έμφυλη ταυτότητα είναι η αντίληψη ενός ανθρώπου για το φύλο του. Άνδρας ή γυναίκα δεν γεννιέσαι, γίνεσαι» ως απάντηση των ομοφυλοφιλικών οργανώσεων και «ομο»-ΜΚΟ για την «με το ζόρι» αλλαγή της κοινωνικής οπτικής ...

 • περί του τι είναι κανονικό και τι όχι,
 • περί του τι είναι φυσιολογικό και τ όχι,
 • περί του τι είναι ανώμαλο και τι όχι,
 • περί των ... ακατάλυτων!

Όμως με τερτίπια τέτοιου του τύπου των  δεν καταρρίπτονται ούτε και θα αλλάξουν τα όσα η κοινωνία μας έχει δομήσει αιώνες τώρα για τα ισχύοντα περί της οικογένειας.

Και όσο και φιλελεύθερα ή ρομαντικά να προσπαθήσει να το δει κανείς, το σχέδιο όζει! Και ποιος καταλληλότερος να μιλήσει για αυτό, από τον ίδιο τον  πατέρα του ρομαντισμού παγκοσμίως, τον Βίκτωρ Ουγκώ, ο οποίος τον 19ο αιώνα είχε γράψει: «Οποιοδήποτε κοινωνικό δόγμα προσπαθεί να καταστρέψει την οικογένεια, είναι άχρηστο και μη βιώσιμο. Η οικογένεια είναι ο σκελετός της κοινωνίας».
Το απόφθεγμά του Ουγκώ ως απάντηση στα όποια σχέδια επιχειρούν οι «εισβολείς» της «κανονικότητάς» μας!

Με τσι γειές μας...

 


« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία