ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ

Εκτύπωση
ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ
  • Η Τουρκία δείχνει πλέον το πραγματικό της πρόσωπο;

Μια Ισλαμική ισοψηφία, απολίτιστων δίποδων με μια  διαφορετική ισοψηφία απέναντι της, να σιωπά.
«Το μόνο που χρειάζεται για το θρίαμβο του Κακού είναι κάποιοι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα». (Έντουμντ Μπέρκ. 18ος αιώνας).


 Γράφει ο Βασίλης Κασιμάτης

Η Τουρκία ανέκαθεν αποτελούσε ένα πενταεθνές κράτος. Και αυτό διαχρονικά ήταν παγίως το βασικό της πρόβλημα.

Και για να κρατήσεις την συνοχή σε μια τέτοια διχασμένη από "φυσικού" της, χώρα... σκηνοθετείς:
  • αναταραχές (βλέπε 5 πραξικοπήματα από το 1960 και δεκάδες άλλες εξεγέρσεις και επεισόδια σε πλατείες Ταξίμ κλπ),
  • εξωτερικούς εχθρούς "φαντάσματα" (βλέπε Ελλάδα-Κουρδικό, Συρία Ισραήλ, Ρωσία).

... αδιαφορώντας για τα όποια μαζικά εγκλήματα επιτελούνται!

Το καζάνι του εμφυλίου βράζει εδώ και δεκαετίες στη "γείτονα" και απλά μια μέρα θα σκάσει.

Κάποιοι λένε ότι ίσως αυτή η μέρα είναι κοντά. Κάτι τέτοιο όμως δεν διαφαίνεται, καθώς το ισλαμικό γκρουπ  του Ερντογάν , που ψευδώς εμφανίζεται από διαπλεκόμενα media ως ο Τουρκικός λαός, εμφανίζει σημάδια τεράστιας συνοχής!

Κι αυτό θα πρέπει να μας ανησυχεί όλους και κυρίως εμάς εδώ στην Ελλάδα, καθώς μετά την ενδυνάμωση των θέσεων του κόμματος του Ερντογάν και την απόλυτη "Σουλτανοποίησή" του ιδίου του προέδρου, εγκυμονούν νέες αναταραχές στο εγγύς μέλλον στο Αιγαίο.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα νέο  κύκλο «θερμών» επεισοδίων, αφού η ορθότατη «μη ένταξη» της Τουρκίας στην Ε.Ε., καθώς καθίσταται σαφές ότι πρόκειται για ένα φαινομενικά απολίτιστο κράτος,  θα επιφέρει έντονες και πολεμικού τύπου προστριβές με όλα τα γειτονικά της κράτη.
Στόχος της Τουρκίας σε αυτό το σημείο είναι να ισχυροποιηθεί το "Ισλαμικό λόμπι" της και συνάμα να κρατά το σύνολο του Τουρκικού λαού ενωμένο, εμφανίζοντας ως συνήθως από το πουθενά, «Θερβαντικούς Ανεμόμυλους», ως «ιππότες» εχθρούς... δηλαδή το γνωστό ΔονΚιχωτισμό.

Όμως...
Η αναίσχυντη σιωπή της διεθνούς κοινότητας απέναντι στα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στους δρόμους της Τουρκίας, με τους Τούρκους «άμαχους» στρατιώτες να αποτελούν, τον αποδιοπομπαίο τράγο και με τα ανείπωτα βασανιστήρια και τις σοκαριστικές σφαγές στους δρόμους και υπό τη παγερή θέα των αστυνομικών αρχών τους, συνιστά μια κατάφωρα απάνθρωπη στάση αδιαφορίας, από τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, μπρος σε ένα φαινόμενο που καταδικάζεται από το σύνολο της ανθρωπότητας παγκοσμίως!

Κοντολογίς, η στάση του ΟΗΕ αλλά και των μελών των δήθεν ανθρωπιστικών οργανώσεων, καταδεικνύει την απόλυτη και αγαστή συνεργασία της παγκοσμιοποίησης με τον «περιβάλλον» Ερντογάν αλλά και την άριστα σκηνοθετημένη από αυτούς απόπειρα πραξικοπήματος, που θύματα έχει την ειρήνη και την ομαλότητα, ταυτόχρονα με τους αθώους Τούρκους στρατιώτες που απλώς εκτελούσαν εντολές ανωτέρων και που αν δεν τις εκτελούσαν, όλοι μας γνωρίζουμε τις συνέπειες των.

Κλείνοντας, «Αίσχος» - «Οργή» & «Όνειδος» είναι οι τρεις λέξεις που ταιριάζουν στη σημερινή εικόνα της κατά τα άλλα «μεγάλης» αυτής χώρας. Το αυτό όμως... και  για τους τιμονιέρηδες της διεθνούς κοινότητας και της Ελληνικής κυβέρνησης!

Μια Ελληνική (1η φορά αριστερή) κυβέρνηση, που στη περίπτωση που καταπατήσει τις διεθνείς συμβάσεις και συνθήκες στα όσα αφορούν την έκδοση των "8" Τούρκων πιλότων της Αλεξανδρούπολης, θα αποτελεί πλέον και επίσημα μια προδοτική κυβέρνηση απέναντι στους διεθνείς όρους και κανόνες, μια κυβέρνηση μισή, μια κυβέρνηση σκυφτή, μια κυβέρνηση πλήρως υποταγμένη στα αλλότρια συμφέροντα!

 

Μια Ελληνική κυβέρνηση που απλώς θα μετρά ώρες, καθώς στα μάτια των Ελλήνων πολιτών θα αποτελεί μια "συμμορία εγκληματιών" ... πλέον και σε παγκόσμιο ανθρωπιστικό επίπεδο!

Με τσι γειές μας ...


« επιστροφή στη κατηγορία Διεθνή

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία