Πρεμιέρα για «Αντι-Δράσεις» & «Κρητική ΦΩΝΗ»

Εκτύπωση
Πρεμιέρα για «Αντι-Δράσεις» & «Κρητική ΦΩΝΗ»
  • Ο γνωστός παρουσιαστής Βασίλης Κασιμάτης ξεκινά τη νέα σαιζόν 2015-2016
  • Η τηλεοπτική εκπομπή «Αντι-Δράσεις» αποκτά NEA εξειδίκευση και γίνεται η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή για την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στην ευρύτερη ενημέρωση
  • Η "Κρητική ΦΩΝΗ" συνεχίζει για 4η τηλεοπτική σαιζόν

Σε λίγες ημέρες κάνουν πρεμιέρα όχι μία αλλά δύο εκπομπές.

Έπειτα από τις καθημερινές τηλεοπτικές παρουσίες του δημοσιογράφου Βασίλη Κασιμάτη στο ΑΡΤ την καλοκαιρινή αλλά και την προεκλογική περίοδο, ο δημοσιογράφος επιστρέφει στο γνωστό πρόγραμμά του.

Ο λόγος αφενός για τη τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή «Αντι-Δράσεις», ενώ ξαναβγαίνει στον «αέρα» και η εκπομπή «Κρητική ΦΩΝΗ» το πανελλαδικό Κρητικό δελτίο ειδήσεων, όπου για 4η χρονιά φέτος θα συνεχίσει τη δυναμική του πορεία με πλειάδα συνεργατών και επώνυμων συντελεστών, αυτή τη φορά και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Σχετικά με το νέο πρόγραμμα, ο Βασίλης Κασιμάτης δήλωσε:

«Επειδή οι ατέρμονες κοκορομαχίες των κοινοβουλευτικών πολιτικών στα τηλεοπτικά παράθυρα έχουν πλέον  κουράσει, ίσως και αηδιάσει τους τηλεθεατές, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τη σειρά προτεραιότητας στο θεματολόγιό μας και πλέον τοποθετούμε στην προεξάρχουσα θέση τη τοπική αυτοδιοίκηση! Ο λόγος στους Δημάρχους, στους Περιφερειάρχες, ο λόγος στον δημότη!
Σε 2η πλέον μοίρα τα κοινοβουλευτικά δρώμενα της χώρας και αυτό έως ότου το τρέχον πολιτειακό προσωπικό μας δώσει κάποτε θετικά δείγματα γραφής.

Άλλωστε έως σήμερα δεν υπήρξε ουδεμία εξειδικευμένη τηλεοπτική παρουσία για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Θέματα που αφορούν όλους μας ως δημότες, πρωτογενής παραγωγής ειδήσεων από τη κοινωνία, καταγγελτικό δελτίο και ... ως υποσύνολο τη πολιτική, είναι οι νέες θεματικές ενότητες της εκπομπής «Αντι-Δράσεις».
Δεν θα ξεχάσουμε όμως και τους κ.κ. βουλευτές μας.
Θα χτυπάμε ... όπου βρούμε το άδικο, όπου συναντήσουμε τη μασαμπούκα, τη μίζα, όπου
διαπιστώσουμε τη πολιτική απάτη. Και επειδή από δαύτα έχουμε "μπόλικο" ... θα μας βρουν μπροστά τους.

Όσο για τη "Κρητική ΦΩΝΗ", εδώ δεν χρειάζονται συστάσεις. Η μοναδική εκπομπή (Δελτίο ειδήσεων) της Κρήτης για όλη την Ελλάδα. Θέματα που δεν αφορούν μόνο τους 850.000 Κρητικούς της Κρήτης, δεν αφορούν μόνο τους 650.000 Κρητογενείς της Αττικής και τους 220.000 Κρητογενείς της Βορ. Ελλάδας, αλλά αφορούν όλους μας.
Η "Κρητική ΦΩΝΗ" στηρίζει την εξωστρέφεια της μεγαλονήσου, ενώ ταυτόχρονα καυτηριάζει και θέματα από όλη την επικράτιεα.
»

Ερώτηση:
«Θα συνεχίσετε τις παρουσίες σας στο ΑΡΤ

Κασιμάτης:
«Η συνεργασία μου με το κανάλι θα συνεχίσει σε ένα ευρύτερο πλαίσιο κάτι από «ελεύθερη σχέση» δηλαδή. Οι δύο δικές μου όμως εκπομπές («Αντι-Δράσεις» και «Κρητική ΦΩΝΗ») θα συνεχίσουν σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι της Αττικής και θα αναμεταδίδονται και σε άλλα σημεία της Ελλάδας όπως Κρήτη, Εύβοια, Βοιωτία, Πελοπόννησος, Μακεδονία, κλπ.
Πιο συγκεκριμένα στοιχεία για το κανάλι θα μάθετε μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 14/10 όπου θα είναι και όλα έτοιμα για τις δύο ξεχωριστές πρεμιέρες

« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία