Ο "Ελληνας Πεταλούδας" ξαναχτυπά...

Εκτύπωση


Σαν από Ελληνική κωμωδία....
η νέα απόδραση Παλαιοκώστα με ελικόπτερο και πάλι!!!Ο "Ελληνας Πεταλούδας" ξαναχτυπά...

..... Νέα στοιχεία


του Βασίλη
Κασιμάτη
Κυριακή 22/02/2009 - 16.30 

Δραπέτευσε για 2η φορά ο διαβόητος κακοποιός Βασίλης Παλαιοκώστας και πάλι με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγη ώρα με τον ανταποκριτή μας στις φυλακές Κορυδαλλού κ Γιώργο Ζουγανέλη (Διευθυντή στα ΣΔΕ & συνεργάτη της Ρ.Α.) και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ένα
οι Β.Παλαιοκώστας & Α.Ριζάϊ
ελικόπτερο το οποίο νοικιάσθηκε από άγνωστη γυναίκα, γύριζε για κάμποση ώρα πάνω από το σωφρονιστικό ίδρυμα και τη δεδομένη στιγμή έκανε «βουτιά» προς την στέγη της 3ης πτέρυγας όπου βρίσκονταν ο κατάδικος Παλαιοκώστας με τον Αλβανό συνεργό του, Αλκέτ Ριζάϊ.

Aκολούθως το ελικόπτερο προσγειώθηκε στη ταράτσα του Πειθαρχείου, παρέμεινε ενάμιση ολόκληρο λεπτό και εκεί ένας από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους τράβηξε όπλο αλλά άμεσα αντιμετωπίστηκε από οπλισμένο επιβαίνοντα του σκάφους ο οποίος του διαμήνυσε "μη πυροβολήσει κανείς, θα σας σκοτώσουμε όλους..." . Μαζί με τους 2 κακοποιούς απέδρασαν και ένα ή δύο ακόμα συγκρατούμενοί τους (γίνεται καταμέτρηση).

Το ελικόπτερο τελικά εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα στις Αφίδνες Αττικής, ενώ οι περίοικοι δήλωσαν ότι άκουσαν μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού να φεύγουν με βοή από τη περιοχή, ενώ ο όμηρος πιλότος που αφέθηκε ελεύθερος από την σπείρα είπε ότι είδε ένα τζιπ ασημί χρώματος να κατευθύνεται προς την Εθνική οδό. Το σημείο εξόδου μάλιστα προς της Εθνική οδό είχε επιλεχθεί προφανώς με πολύ προσοχή, διότι έβγαζε σε κομβικό σημείο που είχες την δυνατότητα να ταξιδέψεις και προς βορρά και προς νότο. Οι δράστες το επέλεξαν θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσουν τις διωκτικές αρχές περί της κατεύθυνσης που θα τραβούσαν.

Θυμίζουμε ότι με τον ίδιο κινηματογραφικό τρόπο οι 2 κρατούμενοι είχαν ξαναδραπετεύσει στις 4 Ιουνίου 2006, πάλι με ελικόπτερο το οποίο είχε προσγειωθεί τότε στο κεντρικό προαύλιο των φυλακών. 

Το οξύμωρο στην όλη ιστορία είναι ότι καθ?όλο το τελευταίο διάστημα, οι δύο κρατούμενοι δεν προαυλίζονταν και βρισκόντουσαν υπό αυστηρής παρακολούθησης και σε κατάσταση απομόνωσης. Μάλιστα ακόμα και οι τηλεφωνικές τους συνδιαλέξεις παρακολουθούνταν με το ενδεχόμενο μήπως και είχαν ανάμειξη στην απαγωγή του Περικλή  Παναγόπουλου.

Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι, πως κατάφεραν να φτάσουν στη στέγη της 3ης πτέρυγας ενώ βρίσκονταν συνεχώς ... "υποτίθεται" υπό στενή παρακολούθηση.
Το 2ο ερώτημα είναι ποιός τελικά θα πληρώσει "τη νύφη" διότι εδώ χρειάζονται να πέσουν κεφάλια μιας και το κακό που θα προκληθεί το προσεχές διάστημα από τον κακοποιό αναμένεται να είναι μεγάλο.

Ακολούθως του επεισοδιακού συμβάντος κατέφθασαν τα ΜΑΤ έξω από το Σωφρ. Ίδρυμα, θέαμα που πραγματικά μας εκπλήσσει με δεδομένο ότι ... το πουλάκι ...
πάει πέταξε πιά!!

Για διασυρμό των σωφρονιστικών υπαλλήλων και γενικότερα της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο οι πρώτες αντιδράσεις ενώ ο Υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε την παραίτηση όλων των αρμοδίων και τους καταλόγισε ποινικές ευθύνες, οι οποίες θα αναζητηθούν από την σχετική Ε.Δ.Ε.

Με αυτή την νέα απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα αναμένεται να ξεκινήσει νέος κύκλος εγκληματικής βίας μιας και ο γνωστός κακοποιός έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και συνεργασίες με αρκετά στελέχη του υποκόσμου. 
Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας έχει στα χέρια του και πεντέμιση εκατομμύρια ευρώ από την απαγωγή του βιομηχάνου Μυλωνά, τα οποία και αναμένεται να χρησιμοποιήσει για τυχόν διαφυγή του στο εξωτερικό.

Να πούμε επίσης ότι ένας εκ των δεσμοφυλάκων από τους παρακείμενους πύργους επιτήρησης πυροβόλησε προς το ελικόπτερο και το πέτυχε αλλά με φόβο ενδεχόμενης πτώσης του στην κατοικημένη περιοχή σταμάτησαν.

Βάσει αυτών λοιπόν να θυμηθούμε τις εκκλήσεις των κατοίκων του Κορυδαλλού για την άμεση απομάκρυνση του Ιδρύματος των φυλακών με δεδομένο ότι υπάρχει διαρκής κίνδυνος από παρόμοια συμβάντα.

Για κάθε νεότερο θα σας ενημερώνουμε απ?ευθείας με έκτακτες ανακοινώσεις.
 


« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 26 Απρ 2018

Αρθρογραφία