Ίντερνετ. Εργαλείο του Σατανά ή μέσο προόδου

Εκτύπωση

Ίντερνετ. Εργαλείο του Σατανά ή μέσο προόδου

  • Facebook, ο Δούρρειος ίππος.

 20/01/2013


του Βασίλη
Κασιμάτη
Αν ζητάτε να μάθετε γιατί είμαστε σε τέτοια παλιο-κατάσταση, ένα σας λέω. Ο Δούρειος Ίππος είναι το σατανικό facebook που μπήκε στη ζωή μας και γίναμε όλοι ξαφνικά ξερόλες, αδύναμοι να ξεχωρίσουμε του φωτισμένους που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν έξω από το αδιέξοδο. Μόλις φανεί ένας τέτοιος, αμέσως το facebook «πιάνει δουλειά», η λάσπη πέφτει βροχή και τελειώνει το πράγμα εν τη γενέσει του.
Δείτε τα στοιχεία και φρίξτε.

Ο ακριβής αριθμός των μελών facebook στην Ελλάδα είναι 3.937.880 λογαριασμοί, τοποθετώντας την μικρή Ελλαδίτσα στην 43η θέση στον κόσμο.
Δηλαδή περίπου το 40% του πληθυσμού μας ασχολείται ενεργά με την σαβούρα του facebook. Αυτό σημαίνει ότι το 72% του ενεργού πληθυσμούς μας (έτη 18-60), είναι μέλη του facebook.
Το ποσοστό των χρηστών του Facebook εκτινάσσεται στο 78% αναφορικά με το σύνολο εκείνων που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο γενικότερα.

Σε αντιδιαστολή αναφέρω παραδειγματικά την Ρωσία. Το βιοτικό επίπεδο της χώρας αυξάνεται με ταχύς ρυθμούς (στα 1000 ευρώ έφτασε ο βασικός μισθός στη Μόσχα, όταν πριν λίγα χρόνια ζούσαν με μισθούς πείνας).
Η Ρωσία λοιπόν ασχολείται με το facebook μόνο κατά το 4,3% του πληθυσμού.

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Ξυπνήστε!!
Ο σατανάς της παγκοσμιοποίησης μπήκε στη ζωή μας με το facebo
ok.

Όλοι κάπου κάπου συμφωνούμε ότι χρειαζόμαστε ίσως ακόμα και μια χούντα για να διώξει τους πολιτικούς μας τύραννους.
Ε, το πρώτο πράγμα που θα ζητούσα από μια τέτοια τάξη πραγμάτων είναι ως 1ο μέτρο ... το «κλείδωμα» του ίντερνετ στην Ελλάδα!!

Ένας συνάδελφός μου είπε ότι για να βρεις εργασία σήμερα στην μακρινή Αυστραλία, το πρώτο πράγμα που σου ζητάνε είναι το όνομά του λογαριασμού σου στο facebook για να διασταυρώσουν το ... "που ανήκεις". Ούτε η Χούντα των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα, δεν κατάφερε τέτοιο φακέλωμα!!

Σήμερα στη χώρα μας η οποιαδήποτε δόλια κινητικότητα, είτε είναι ένα πολιτικό κόμμα, είτε πρόκειται για μια «λαϊκά ενορχηστρωμένη» δραστηριότητα, προσλαμβάνονται τα «διαδικτυακά καλόπαιδα» και ως απλά παπαγαλάκια αφενός λασπώνουν οτιδήποτε υγιές, αφετέρου και κυρίαρχα περνούν ... πολιτικές γραμμές!

Ως αποτέλεσμα, ο λαός μας σήμερα είναι εξαιρετικά μπερδεμένος, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός μεσσίας και ποιος φορά τον μανδύα του μεσσία αλλά στην πραγματικότητα είναι ο λύκος.

Έτσι τους τσουβαλιάζουμε όλους και λέμε: "Μας φταίνε οι 300 της Βουλής, μας φταίνε οι μεν - μας φταίνε οι δε."
Και αναρωτιέμαι. Μα δεν υπάρχει ένας έστω μέσα στους Βουλευτές που είναι καθαρός και αμόλυντος; Και βέβαια υπάρχει.
Όμως εμείς πλέον τους τσουβαλιάζουμε όλους.

Υπό το ίδιο πρίσμα, τσουβαλιάζουμε τα πάντα. Τα θεωρούμε όλα, εκ του πρωίμου σκάρτα, με αποτέλεσμα να σκοτώνουμε την «ελπίδα», να καταστρέφουμε την «λύση».
Ακόμα και αυτό που σεις τώρα διαβάζετε από μένα, αναρωτιέστε γιατί το γράφω και μήπως και εγώ έχω προσωπικά οφέλη από την δημοσιοποίηση των ιδεών μου!!

Εκεί λοιπόν είναι και το αίσχος του σατανικού εργαλείου που καλείτε ίντερνετ και αποτελεί το κύκνειο άσμα του πολιτισμού μας.

Όταν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ έκανε την επανάστασή του υπέρ των φυλετικών διακρίσεων, τα κατάφερε διότι δεν υπήρχε το ίντερνετ.
Ο Αδόλφος Χίτλερ «έπεσε» γιατί απλούστατα δεν υπήρχε το ίντερνετ και έτσι οι συμμαχικές δυνάμεις λειτούργησαν ανεπηρέαστες και δίχως Δούρειους Ίππους και παπαγάλους  να μας μπερδεύουν τότε για το αν κάνουμε σωστά ή λάθος που πολεμάμε.

Ακόμα και η πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών έγινε πραγματικότητα ελλείψει του ίντερνετ. Αν υπήρχε το ΄74 το διαδίκτυο, ακόμα και σήμερα θα είχαμε για αρχηγό μας, τους απογόνους του Γεωργίου Παπαδόπουλου, όπως ακριβώς σήμερα κυβερνόμαστε από τις οικογένειες Καραμανλή, Παπανδρέου, Μητσοτάκη, κλπ. Με την όποια τους σημερινή μορφή ως ... λόμπυ!

Θυμηθείτε πως οι επαναστάσεις έγιναν από αγνούς απλούς ανθρώπους τους οποίους ακολούθησαν άλλοι απλοί άνθρωποι που ήξεραν ... να ξεχωρίσουν την Ήρα απ΄ το στάρι.

Ο Νίκος Ξυλούρης, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μανώλης Γλέζος και τόσοι άλλοι, ήταν απλοί άνθρωποι που βρέθηκαν στο σωστό σημείο τη σωστή ώρα και μέσω της φώτισής τους κατάφεραν να πείσουν τους απλούς Έλληνες, ποιο ήταν στο σωστό και ποιο το λάθος.
Έτσι απλά τους ακολουθήσαμε τότε.

Κάποτε τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τον Νίκο Καζαντζάκη τους ονομάζαμε ήρωες, ηγέτες ή φωτισμένους. Σήμερα με το ίντερνετ και την όση σαβούρα συναντούμε στα διάφορα blogs και sites, αμφισβητείται ακόμα και ίδιος ο ρόλος τους στην ιστορία.
Ναι, έκαναν και αυτοί κάποια λάθη, αλλά η σημερινή νεολαία δεν γνωρίζει πλέον ξεκάθαρα αν ήταν χαρισματικοί άνθρωποι ή προδότες. Τσουβαλιαστήκανε κι αυτοί!! Και αυτό γιατί μέσως της "χοντροκομμένης απλούστευσης" που παρέχει η ιντερνετική σαβούρα, τσουβαλιάζονται όλοι & όλα.

Αναρωτηθείτε λοιπόν σήμερα αν σεις οι ίδιοι που διαβάζετε ακόμα και αυτό το άρθρο, αν έχετε την δυνατότητα να ξεχωρίσετε τα φωτισμένα μυαλά. Γιατί σίγουρα υπάρχουν. Βρίσκονται ανάμεσά μας. Μπορείτε ή τα τσουβαλιάζετε όλα; Αναρωτηθείτε λοιπόν και κάντε το διάλογο με τον φίλο σας, το συγγενή σας.

Η διέξοδος βρίσκεται στην παλιά καλή συνταγή.
Αξιολογ
ούμε-Ξεχωρίζουμε. Ένας αρχηγός. Τον ακολουθούμε. Οι υπόλοιποι σιωπούμε και ακολουθούμε. Και ΔΕΝ επιτρέπουμε στους «παπαγάλους» την αλλοίωση, ΔΕΝ επιτρέπουμε την παρέκκλιση. Το πάμε μέχρι τέλους.

Και αναφωνούμε. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω το έθνος, κάτω οι καταπατητές της Μέρκελ και του ΔΝΤ!
Από το «καναπέ» δεν κάνουμε τίποτα.
Η χώρα μας είναι από τα πλουσιότερα σημεία της υφηλίου. Δικιά μας είναι.
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΗΝ!!

 

Σχετικά άρθρα:


 


« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία