Βιασμός 73χρονης στο Βυζάρι

Εκτύπωση

Βιασμός 73χρονης στο ΒυζάριΆφωνη η τοπική κοινωνία αλλά και η κοινή γνώμη από το βιασμό μιας 73χρονης γυναίκας από 2 αλλοδαπούς άνδρες σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία.

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 17ης Φεβρουαρίου και ημέρα Τρίτη, στο χωριό Βυζάρι της επαρχίας Αμαρίου - Δήμου Κουρητών.


Ρεπορτάζ:
Βασίλης Κασιμάτης
Ελπίδα Δημακοπούλου
Ο σκοπός των δραστών σύμφωνα με τις πρώτες αποκαλύψεις, ήταν η ληστεία μέσω της οποίας όμως άδραξαν της ευκαιρίας και διέπραξαν και το αποτρόπαιο έγκλημα, αυτό του βιασμού ηλικιωμένης γυναίκας, θέλοντας να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα μυαλά τους.

Η 73χρονη, της οποίας το όνομα γνωρίζουμε αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα δημοσιοποιήσουμε, είναι χήρα με δύο παιδιά συνταξιούχος του Ο.Γ.Α. και μένει μόνη της. Οι δράστες της αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, έναν σταυρό και ένα δαχτυλίδι.

Μετά το θλιβερό συμβάν, το θύμα τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Βυζαρίου κ. Ν. Βοσκάκη, ο οποίος έτρεξε αμέσως, βρήκε τη γυναίκα σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση και το σπίτι αναστατωμένο. Στη συνέχεια ο ίδιος ειδοποίησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα Αμαρίου και τη Διεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Αγάπιο Ακουμιανάκη, η 73χρονη μεταφέρθηκε εκεί περίπου στις τρεις τη νύχτα χτυπημένη ενώ μετά από την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε ο ιατροδικαστής κ. Παπαμανώλης, διαπιστώθηκε ο βιασμός της. Αυτή τη στιγμή, η γυναίκα βρίσκεται κλινικά μεν σε καλή γενική κατάσταση αλλά ψυχολογικά έχει υποστεί δρυμήτατο σοκ. Οι γιατροί περιμένουν τα αποτελέσματα της νευρολογικής εξέτασης που θεωρήθηκε απαραίτητο να γίνει λόγω αιματώματος που φέρει στο κεφάλι. Σε μία με δύο μέρες, σύμφωνα πάντα με τον κύριο Ακουμιανάκη, η γυναίκα θα μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η τοπική κοινωνία του Αμαρίου έπειτα από αρκετά τηλεφωνήματα που λάβαμε στην εφημερίδα μας, είναι ανάστατη και ιδιαίτερος λόγος γίνεται και πάλι για την παραβατικότητα των αλλοδαπών στοιχείων που τελευταίως δρουν ανεξέλεγκτα στην επαρχία Αμαρίου.

Η πολιτεία πρέπει & επιβάλλεται να λάβει άμεσα μέτρα για το θέμα των αλλοδαπών και της γενικότερης ασφάλειας μιας περιοχής που τα τελευταία χρόνια έχει παραμεληθεί και αφεθεί στη τύχη της!

Το AgoraTV έκ
o Δήμαρχος Συβρίτου
κ. Μιχ. Πετρακάκης
ανε εκτενές ρεπορτάζ στη περιοχή σήμερα το μεσημέρι και πήρε δηλώσεις των δυο Δημάρχων Αμαρίου (Κουρητών & Συβρίτου) κ.κ. Στ. Σημαντήρα & Μιχ. Πετρακάκη οι οποίοι έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στο μείζον θέμα της καλπάζουσας εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας. Τα πρώτα πλάνα μπορείτε να τα δείτε μέσα από τη νέα τηλεοπτική πλατφόρμα του καναλιού μας, αργά το απόγευμα.
Η ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ θα παρακολουθήσει το θέμα στενά και θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις με έκτακτα δελτία στο agorapress.gr

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 23 Απρ 2018

Αρθρογραφία