Ο ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΠΟΡ FM κλείνει τον πρώτο χρόνο παρουσίας στα ερτζιανά .

Εκτύπωση

Το κοινό του Ρεθύμνου θα ερχόταν για πρώτη φορά σε επαφή με ένα αθλητικό ραδιόφωνο...

Ο κόσμος αγκάλιασε από πολύ νωρίς την προσπάθεια αυτή...

Οι μεγάλες διοργανώσεις, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ και οι ζωντανές μεταδόσεις όλο αυτόν τον χρόνο έγιναν θέμα συζήτησης σε παρέες

Η βοήθεια ενός ραδιοφώνου στο να διαμορφώσει ο κόσμος μια αντικειμενική άποψη, μια σφαιρική ενημέρωση και να είναι κοντά σε πραγματικό χρόνο με όλες τα νέα και συμβαίνοντα στον αθλητικό χώρο!!!

Ο ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΠΟΡ FM κλείνει τον πρώτο χρόνο παρουσίας στα ερτζιανά

Ο ραδιοφωνικός σταθμός "Ρέθυμνο ΣΠΟΡ Fm 103.3" είναι ο επίσημος συνεργάτης στο Ρέθυμνο του πιο επιτυχημένου αθλητικού σταθμού της χώρας "Nova ΣΠΟΡ Fm 94.6" (www.sport-fm.gr).

Καλύπτει εδώ και 12 μήνες ένα μεγάλο κενό που υπήρχε επί χρόνια στο Ρέθυμνο, αυτό του αθλητικού ραδιοφώνου. Καθημερινά εξασφαλίζει ζωντανές μεταδόσεις των ομάδων μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ζωντανή κάλυψη όλων των αθλητικών γεγονότων και όλων των κατηγοριών (CHAMPIONS LEAGUE, UEFA, ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ), αποκλειστικές ζωντανές συνεντεύξεις, άμεση ενημέρωση, ζωντανό σχολιασμό και επικοινωνία με ακροατές αλλά και προβλέψεις αποτελεσμάτων των αγώνων από ειδικούς συνεργάτες στοιχήματος.

Με καθημερινές εκπομπές από αξιόλογο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό σε τοπικό επίπεδο αλλά και με εκπομπές από τα μεγαλύτερα «αστέρια» της αθλητικής δημοσιογραφίας των Αθηνών, όπως Σωτηρακόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Πανούτσος, Καρπετόπουλος, Χελάκης, Χριστόγλου, Θαναηλάκης, Τσαμόπουλος, Βαϊμάκης, Τσαούσης, Λεάνης και άλλους, ο "Ρέθυμνο ΣΠΟΡ Fm 103.3" καθημερινά σηματοδοτεί στην αθλητική ενημέρωση.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 18 Μάρ 2018

Αρθρογραφία