Το κιόσκι του Δήμου Ρεθύμνης για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.

Εκτύπωση

Το κιόσκι του Δήμου Ρεθύμνης πληροφορεί καθημερινά τον κόσμο για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

Μια ευέλικτη και ιδιαίτερα εξυπηρετική λύση στην ενημέρωση του κόσμου για το Ρεθεμνιωτικό καρναβάλι έχει πλέον ενεργοποιήσει ο Δήμος Ρεθύμνης.
Το κιόσκι πληροφοριών του Δήμου που βρίσκεται στην πλατεία 4ων Μαρτύρων, λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και παρέχει πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους, αναφορικά με τις στολές και τα άρματα των ομάδων, χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας, χάρτες της πόλης καθώς βέβαια και το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων.
Οι εθελοντές του διαφημιστικού γραφείου
Creative Advertising και της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Hotelier εξυπηρετούν καθημερινά τον κόσμο με το χαμόγελο στα χείλη και φροντίζουν έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τον γιορτινό αυτό θεσμό.
Η εύκολη προσβασιμότητα και το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου έχει ως αποτέλεσμα το κιόσκι να εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες άτομα, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία ακόμα και σε όλους όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα σε ποια καρναβαλική ομάδα θα συμμετάσχουν να διαλέξουν την αγαπημένη τους στολή, μέσω του σχετικού φακέλου που έχει συγκεντρωμένα όλα τα σχέδια.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία