Στο 3ο φεστιβαλ ελαιόλαδου & ελιάς συμμετέχει η Νομαρχία.

Εκτύπωση

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 4/2/09 στη Νομαρχία υπό την προεδρία του Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, σχετικά με την συμμετοχή της Νομαρχίας Ρεθύμνου στο 3ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς, που διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Περιφερειακής Ανάπτυξης 10 - 12 Απριλίου 2009 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Αντινομάρχης Ρεθύμνου, κα Ζωή Σιταρένιου - Μπριλλάκη, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και Ειδικός Συνεργάτης του Νομάρχη, κ. Μανώλης Αρχοντάκης που θα συντονίσει τη συμμετοχή της Νομαρχίας στην έκθεση, ο Ειδικός Συνεργάτης του Νομάρχη, κ. Χαράλαμπος Πίτερης, στελέχη των Διευθύνσεων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού της Νομαρχίας Ρεθύμνου, εκπρόσωπος της ΕΑΣ Ρεθύμνου και της "ΑΜΑΡΙ Α.Ε." καθώς και ελαιοπαραγωγοί και τυποποιητές του Νομού.

Σημειώνεται ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση συμμετείχε με επιτυχία και πέρυσι στην εν λόγω διοργάνωση, η οποία αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για τους ελαιοπαραγωγούς και τυποποιητές του Νομού μας να παρουσιάσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους, είτε αυτόνομα, είτε μέσω του περιπτέρου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Το Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς αποτελεί τον τόπο συνάντησης, επιμόρφωσης και πληροφόρησης όλων των εμπλεκομένων στον τομέα του ελαιολάδου και της ελιάς για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον τομέα της παραγωγής, των μηχανημάτων, του εξοπλισμού, των νέων τεχνολογιών, της νέας νομοθεσίας, της τυποποίησης, της προώθησης, της υγιεινής και της ασφάλειας.        

 

Όσοι ελαιοπαραγωγοί ή τυποποιητές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν περίπτερο της Νομαρχίας Ρεθύμνου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης (κα Βιδάκη, τηλ, 28310 51412) και στη Νομαρχία Ρεθύμνου (κ. Μανώλη Αρχοντάκη, τηλ: 28310 88729).


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 24 Απρ 2018

Αρθρογραφία