Ο Ηλίας Λαμπίρης για τα θέματα που αφορούν τον Νομό

ΕκτύπωσηΟ Βουλευτής Ρεθύμνου, καθηγητής Ηλίας Λαμπίρης, στο πλαίσιο των επαφών με θεσμικούς εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και φορέων της περιοχής, συναντήθηκε το περασμένο Σάββατο, στο πολιτικό του γραφείο, με τις δύο Αντινομάρχες Ρεθύμνου κ. Ζωή Μπριλάκη και κ. Γιάννα Κεφαλογιάννη, με τις οποίες συνομίλησε για θέματα που αφορούν τον Νομό και εμπίπτουν στις αρμοδιότητές τους.

Ο κ. Λαμπίρης διαβεβαίωσε τις συνομιλήτριές του ότι προσδοκά η συνεργασία τους να είναι σε όλα τα επίπεδα και αποδοτική, προκειμένου να βοηθήσουν τον νομό στα προβλήματα που τον απασχολούν.

Την ίδια ημέρα δέχθηκε την επίσκεψη του προεδρείου της Ν.Ε. Ρεθύμνου ΤΕΕ ΤΔΚ, κατά την οποία συζητήθηκαν τα θέματα που θα θέσει το Τεχνικό Επιμελητήριο στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5-2-09, στην οποία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν θεσμικοί εκπρόσωποι αρχών και φορέων του Ρεθύμνου.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ρεθύμνου κ. Δημήτρης Πριναράκης μαζί με τον γραμματέα κ. Γιώργο Φανουργάκη και τον αντιπρόεδρο κ. Ορέστη Κρυοβρυσανάκη ενημέρωσαν τον κ. Λαμπίρη για τη διαδικασία ελέγχου σχετικά με τη δυνατότητα κατασκευής νέου νοσοκομείου στο Ρέθυμνο, στην έκταση που προτίθεται να παραχωρήσει το Πανεπιστήμιο Κρήτης, για τον σκοπό αυτό.
Ο κ. Λαμπίρης υποσχέθηκε ότι θα παραβρίσκεται στη σύσκεψη της ερχόμενης Πέμπτης.« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία