Ενημέρωση για τη μελέτη του τουρισμού σήμερα στη νομαρχία Ρεθύμνου.

Εκτύπωση

Συνάντηση εκπροσώπων των τεσσάρων Νομαρχιακών Επιτροπών Τουριστικής Προβολής της Κρήτης και των αρμοδίων Διευθύνσεων Τουρισμού, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νομαρχία Ρεθύμνου αναφορικά στην ενημέρωση  για την ειδική Μελέτη για τον Τουρισμό, που εκπόνησε το Πολυτεχνείο Κρήτης για λογαριασμό της Περιφέρειας Κρήτης, των Νομαρχιών και λοιπών φορέων.
Όπως ενημέρωσε τους παριστάμενους ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Ματσατσίνης, η μελέτη είχε αντικείμενο έρευνας το βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών του νησιού και διεξήχθη κατά την περσινή χρονιά με ερωτηματολόγια που διανεμήθηκαν στα αεροδρόμια της Κρήτης. Τα αποτελέσματα της Μελέτης θα ανακοινωθούν σύντομα σε συνάντηση που θα γίνει στην Περιφέρεια Κρήτης.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους της Νομαρχίας Ρεθύμνου, οι Αντινομάρχες κα Ζωή Σιταρένιου - Μπριλλάκη και κα Γιάννα Κεφαλογιάννη - Μπιρλιράκη,
ο Νομαρχιακός Σύμβουλος, Υπεύθυνος Τουρισμού, κ. Γιάννης Νικολούδης και ο Διευθυντής Τουρισμού, Αποδήμων και Αθλητισμού, κ. Μανώλης Μενιουδάκης.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 26 Απρ 2018

Αρθρογραφία