Η 1η Κοπή της Πίτας της Cretan Lines

Εκτύπωση

Έγινε σήμερα Κυριακή 1 Φεβρουαρίου η 1η Κοπή της Πίτας της Cretan Lines (ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ).


Το παρών έδωσαν τα περισσότερα μέλη του προσωρινού Δ.Σ. της εταιρίας, αρκετοί μέτοχοι και επισκέπτες.
Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης που απηύθυνε σύντομο λόγο εστιάζοντας στην αναγκαιότητα της ταχείας λύσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Ρεθύμνου Πειραιά, ενώ σχολίασε αρνητικά την λύση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας όσων αφορά την ένταξη του Ρεθυμνιώτικου λιμανιού σε συγκεκριμένο δρομολόγιο άγονης και επιδοτούμενης γραμμής θεωρώντας αστείο το γεγονός ως λύση για τις μεταφορές του επιβατικού κοινού και του μεταφορικού όγκου του Νομού μας.


Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο λόγος που απεύθυνε και ο Πρόεδρος της εταιρίας και Δήμαρχος Αρκαδίου κ. Μανώλης Μανωλακάκης, ο οποίος χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους δίνοντας παράλληλα τα πρώτα στοιχεία και εκτιμήσεις για το αύριο.

Το AGORATV ήταν
ο κ. Αποστολάκης στη κάμερα του AgoraTV και
τη δημοσιογράφο του σταθμού
  εκεί και κατέγραψε πλάνα που θα "ανέβουν" στην πλατφόρμα στις προσεχείς ημέρες που θα είναι όλα έτοιμα.


Σε ερώτηση της δημοσιογράφου της εφημερίδας και του καναλιού Μάρως Τερζάκη ο κ. Μανωλακάκης δήλωσε ότι η εταιρία προσανατολίζεται στην άμεση εκμίσθωση πλοίου με σκοπό το Πάσχα να υπάρχει βαπόρι της Cretan Lines στο λιμάνι.


Σε σχετική ερώτηση του  εκδότη και δημοσιογράφου της ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ και του AGORATV κου Κασιμάτη προς το Πρόεδρο κ. Μανωλακάκη για το ύψος των χρημάτων που μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί στις τράπεζες για αγορά εταιρικών μεριδίων, μας απάντησε ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το ποσό ανέρχεται στις τριακόσιες χιλιάδες ευρώ.


Κατόπιν σε δηλώσεις προέβη και ο Γενικός Γραμματέας της Cretan Lines κος Ιωάννης Αποστολάκης.
Ο Γραμματέας στάθηκε στο γεγονός της αρνητικότατης λαϊκής Ρεθυμνιώτικης αντίληψης για το απαράδεκτο γεγονός της σύνδεσης του Ρεθύμνου με άγονες γραμμές και λιμάνια. Σχολίασε μάλιστα λέγοντας ότι είναι κάτι το οποίο εμάς του Ρεθυμνιώτες πρέπει να μας αφήσει παγερά αδιάφορους και σε καμιά περίπτωση αν φανεί καράβι από τέτοια γραμμή ο Ρεθυμνιώτης δε πρόκειται να πατήσει το πόδι του σε αυτό, άποψη που και εμείς οι δημοσιογράφοι από τις δικές μας έρευνες και πηγές, συμμεριζόμαστε.

Η ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ εύχεται στην οικογένεια της CRETAN LINES και τους συντονιστές της κάθε επιτυχία στο δύσκολο αυτό έργο.« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία