Ο Εκπρόσωπος Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα στον Νομάρχη Ρεθύμνου

Εκτύπωση

ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, επισκέφτηκε τη παρασκευή 30/01/09 το μεσημέρι ο Εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής Αρχής  στην Ελλάδα, κ. Ίσματ Σάμπρι, στο πλαίσιο ολιγοήμερης παραμονής του στην Κρήτη. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η αρμόδια  Αντινομάρχης, κα Γιάννα Κεφαλογιάννη ? Μπιρλιράκη.

Ο κ. Σάμπρι, ο οποίος συνοδευόταν από αντιπροσωπεία φορέων του Νομού,   περιέγραψε στον κ. Παπαδάκη την κατάσταση, που επικρατεί στη Γάζα μετά τις πρόσφατες εχθροπραξίες καθώς και τις δυσμενείς συνθήκες διαβίωσης του Παλαιστινιακού λαού.

Ο κ. Παπαδάκης καλωσόρισε τον κ. Σάμπρι στο Νομό του οποίου το προφίλ περιέγραψε συνοπτικά και αναφέρθηκε στην ειλικρινή συμπαράσταση της ρεθεμνιώτικης κοινωνίας προς το λαό της Παλαιστίνης, που δοκιμάζεται σκληρά τις τελευταίες δεκαετίες. Ο κ. Παπαδάκης αναφέρθηκε στις διαδηλώσεις συμπαράστασης, που έχουν γίνει από φορείς του τόπου και συμπλήρωσε ότι η Νομαρχία Ρεθύμνου σε συνεργασία με το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρεθύμνου συνέλεξαν με τη συνδρομή των Ρεθεμνιωτών ιατροφαρμακευτικό υλικό, το οποίο εντός της επόμενης εβδομάδας θα αποσταλεί στην Παλαιστίνη μέσω της Μεσογειακής Συνεργασίας και των Ιατρών  της Καρδιάς, ως ένδειξη αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό.

Τέλος ο κ. Παπαδάκης αναφέρθηκε στην ομαλή ένταξη στην τοπική κοινωνία Παλαιστινίων μεταναστών, που ζουν και εργάζονται στο Νομό χωρίς να δημιουργούν προβλήματα και επεσήμανε ότι οι Ρεθεμνιώτες, όπως άλλωστε και ο ελληνικός λαός στο σύνολό του,  επιδεικνύουν ιδιαίτερη ευαισθησία στους αγώνες των Παλαιστινίων, που χρόνια τώρα πασχίζουν για τη δημιουργία του παλαιστινιακού κράτους, γεγονός το οποίο ελπίζουμε ότι θα φέρει την Ειρήνη μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων για να σταματήσουν οι αιματοχυσίες και να αποκλιμακωθεί η βία στην περιοχή, η οποία είναι καταδικαστέα από το σύνολο του ελληνικού κόσμου.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία