Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου οργάνωσαν ειδικό συνεργείο αντιμετώπισης τεχνικής φύσεως προβλημάτων.

Εκτύπωση

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Τσιμπισκάκη Ματθαίο, οργάνωσαν και θέτουν στη διάθεση των δημοτών, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ειδικό συνεργείο αντιμετώπισης τεχνικής φύσεως προβλημάτων που δημιουργούν κινδύνους για τους πεζούς και τους οδηγούς (λακκούβες, κατολισθήσεις από ακραία καιρικά φαινόμενα κ.α).
Οι συμπολίτες και επισκέπτες του Ρεθύμνου θα μπορούν να  καλούν στο τηλ: 28310 40002,
το οποίο θα εκτρέπεται στο τηλέφωνο του υπευθύνου του συνεργείου προκειμένου να καταθέσουν όποιο πρόβλημα εντοπίσουν στη διάρκεια όχι μόνον του Σαββατοκύριακου αλλά και των καθημερινών, καθ όλο το 24ωρο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν άμεσα ή αν αυτό δεν είναι εφικτό να προγραμματίσει το συνεργείο την παρέμβαση στην οποία θα πρέπει να προχωρήσει.

Με αυτή τη νέα υπηρεσία, ο Δήμος Ρεθύμνου φιλοδοξεί να καλύψει την δυνατότητα παροχής υπηρεσιών στους πολίτες κατά τη διάρκεια του Σαβ/κου (που οι υπηρεσίες είναι κλειστές) κι ελπίζεται ότι οι συμπολίτες θα αξιοποιήσουν τη δυνατότητα αυτή ενημερώνοντας το συνεργείο που θα βρίσκεται σε επιφυλακή για κάθε πρόβλημα που εντοπίζουν στην καθημερινή τους κίνηση στην πόλη.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 24 Μάι 2018

Αρθρογραφία