Η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με αντιπροσωπεία του Ρεθύμνου, που υπηρετεί τα ιδρύματα κοινωνικής πρόνοιας επισκέφθηκαν τον Υφυπουργό υγείας.

Εκτύπωση

Η Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με αντιπροσωπεία του Ρεθύμνου, που υπηρετεί τα ιδρύματα κοινωνικής πρόνοιας του νομού μας, επισκέφθηκαν την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2009 τον Υφυπουργό Υγείας κ. Μάριο Σαλμά, με τον οποίο συζήτησαν θέματα αρμοδιότητας του.

Συμμετείχαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου π. Άνθιμος Ματζουράνης, η Αναπληρώτρια Νομάρχη Ρεθύμνου κ. Μαρία Αρχοντάκη, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Λιονή, ο Πρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ρεθύμνου κ. Γιάννης Γαϊτάνης και η Πρόεδρος του Γηροκομείου Ρεθύμνου κ. Ελένη Τζέτζου.

Ο κ. Υφυπουργός ενημερώθηκε για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τοπικά ιδρύματα και τα αιτήματα που υπάρχουν από πλευρά της τοπικής Εκκλησίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών κοινωνικής αλληλεγγύης στο νομό μας.

Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επέκταση του γηροκομείου, την πλήρη ανάπτυξη της λειτουργίας του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και γενικότερα εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν σε επίπεδο νομού και δεσμεύτηκε να εξετάσει όλες τις περιπτώσεις όπως του παρουσιάστηκαν, προκειμένου να δώσει εφικτές λύσεις.

διαιτέρως δε προτίθεται να συνεργαστεί στενά με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης για την ανάπτυξη προγραμμάτων στήριξης των αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

Από την πλευρά της η κ. Κεφαλογιάννη εξέφρασε την ικανοποίηση της για το θετικό κλίμα, που επικράτησε στη συνάντηση με τον υφυπουργό και δήλωσε ότι θα συνεχίσει τη στενή συνεργασία της με όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να βελτιωθεί ο τομέας της κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης στο νομό μας σε όλα τα επίπεδα.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 26 Απρ 2018

Αρθρογραφία