Ζητείται πλοίο....

Εκτύπωση

Ζητείται πλοίο....

 

"...Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει πλέον ουσιαστκό πρόβλημα στη μεταφορά των προϊόντων από και προς σε αυτό.
Είμαστε ο μόνος νομός που βάλλεται από τον αποκλεισμό των Αγροτών"
μας είπε σήμερα το πρωϊ σε τηλεφώνημα που λάβαμε τηλεφώνημα ο Αντιπρόεδρος των ΔΧ. Αυτοκινητιστών-Φορτηγών κ. Μακρυμανωλάκης Δημήτρης, ο οποίος μας ζήτησε τη στήριξη σε αίτημά του Προεδρείου τους προς την ΑΝΕΚ για να φέρει η ναυτιλιακή αυτή εταιρία το Β.ΚΟΡΝΑΡΟΣ ή το ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ τη Τετάρτη ή το αργότερο τη Παρασκευή στο Ρέθυμνο για να απεγκλωβίσει και πάλι το μεταφορικό όγκο του Νομού μας.

Η ΑΝΕΚ σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας προσανατολίζεται προς την ικανοποίηση του αιτήματος.

 

Να θυμίσουμε κάπου εδώ ότι είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο μας τη Παρασκευή 23/01/09 ότι οι  Αγρότες το «παρατράξηξαν το σχοινί».

Είχαμε γράψει στο σχετικό άρθρο ότι η Ελλάδα δεν έχει μόνο αγρότες.

Το να κλείσεις συμβολικά την Εθνική οδό για εύλογο και δίκαιο σκοπό για καναδυό μέρες, θα βρεις σύμμαχο το σύνολο του λαού και των επαγγελματικών κλάδων.

Το να συνεχίσεις όμως επί μέρες και βδομάδες ζημιώνοντας τη πλειονότητα των επαγγελματικών κλάδων, θα κάνεις πολλούς εχθρούς.

Θεωρούμε ότι το προεδρείο των Αγροτών έπρεπε να λύσει τον αποκλεισμό και τυχόν να επανέλθουν αργότερα με άλλα μέτρα.

 

Επί τω πρακτέο τώρα.
Το Ρέθυμνο είναι ο μόνος Νομός που και πάλι ζημιώθηκε.
Ενώ από Χανιά και Ηράκλειο τα εμπορεύματα μεταφέρονται κανονικά λόγω του ότι το κλείσιμο των Εθνικών οδών δεν "πιάνει" τα λιμάνια εκεί, το Ρέθυμνο αποκλείστηκε και πάλι λόγω της «ορφάνιας» του λιμανιού.


Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν πορεύτηκε το Προεδρείο των Αυτοκινητιστών Δ.Χ. Φορτηγών και κάλεσε την ΑΝΕΚ ή όποια άλλη εταιρία έχει διαθέσιμο πλοίο να μπει στο λιμάνι του Ρεθύμνου και να παραλάβει τα ευπαθή και όχι μόνο προϊόντα στους προορισμούς τους.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 24 Απρ 2018

Αρθρογραφία