Από το Αστυνομικό μας Δελτίο

Εκτύπωση

Από το Αστυνομικό μας Δελτίο


του Σ.Αυγερινού

              =================================================

Την 01.15 ώρα της σήμερον 26-01-2009 στην οδό Κονδυλάκη στο Ρέθυμνο, Αστυνομικοί του A.Τ Ρεθύμνου, διενήργησαν έλεγχο σε ι.χ.φορτηγό αυτ/το οδηγούμενο από ένα αλλοδαπό άτομο (υπήκοο Αλβανίας), ο οποίος κατά την διάρκεια του ελέγχου, εξύβρισε- αντιστάθηκε και απείλησε τους διενεργώντας τον έλεγχο Αστυνομικούς με μαχαίρι, που έφερε μαζί του.
Ο ανωτέρω αλλοδαπός συνελήφθη, ενώ διέμενε νόμιμα στην χώρα. Το όπλο (μαχαίρι) κατασχέθηκε.
Προανάκριση ενεργεί το Α.Τ. Ρεθύμνου.

    
           ===================================
Την 25-01-2009 και ώρα 17.40 στο Δ.Δ Αγίου Κων/νου του Δήμου Λαππαίων, άνδρες του Τ.Α.Ε Ρεθύμνου διενήργησαν έλεγχο σε διερχόμενο ι.χ. όχημα, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα όπλο (περίστροφο)
REPLICA απομίμηση γνήσιου. Συνελήφθη ο οδηγός. Προανάκριση ενεργεί το Α.Τ Επισκοπής.

           
          =================================================Χθες 25-01-2009 στον καταυλισμό «ΡΟΜΑ» του Τσεσμέ Ρεθύμνου, Αστυνομικοί του Τ.Α- ΕΙΔΑΣΥΔΕ και ΤΑΕ Ρεθύμνου, διενήργησαν έλεγχο και συνέλαβαν τρία άτομα (ένα άνδρα και δύο γυναίκες), στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρυσαφικά είδη, τα οποία είχαν αφαιρέσει την 24-01-2009 από μία γυναίκα του Δ.Δ.  Αγ.Βασιλείου του Δήμου Φοίνικα. Τα ανωτέρω είδη κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν, αποδόθηκαν στην παθούσα.
Προανάκριση ενεργεί το Α.Τ. Σπηλίου.
« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 26 Απρ 2018

Αρθρογραφία