Αλλαγή Φρουράς στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Αλλαγή Φρουράς στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου

 

Τη Τετάρτη 21/01/09 το βράδυ συναντήσαμε το Διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρεθύμνου κ. Φραγκιά Ζουμπουλάκη «επί τω έργω» σε μια μεγάλη φωτιά που εξελίχθηκε  στα Μισσίρια στο κόμβο Αμαρίου.  Η προσπάθεια πυρόσβεσης της φωτιάς διήρκησε πολλές ώρες και ήταν η τελευταία που ο κ. Ζουμπουλάκης  προΐστατο ως Διοικητής Ρεθύμνου.

Ο λόγος ήταν η προαγωγή που ήρθε με τις νέες κρίσεις των αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος και έτσι  ο κ. Ζουμπουλάκης προήχθη στο βαθμό του Πυράρχου (Συνταγματάρχη).

Συνέπεια της προαγωγής του είναι η ανάληψη των καθηκόντων του ως Διοικητής Πυροσβεστικών υπηρεσιών Νομού Χανιών.

Στη θέση του στο Ρέθυμνο τοποθετήθηκε ο Αντιπύραρχος κ. Μπουραντάς Χρήστος, ο οποίος ήταν Διοικητής στο Λιμενικό σταθμό της πόλης  Ηρακλείου.

Επίσης ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρεθύμνου κ. Μαρκουλάκης Γεώργιος προήχθη στο βαθμό του Αντιπυράρχου και παραμένει στην ίδια θέση που κατείχε.

Είμαστε βέβαιοι  ότι ο νέος διοικητής Ρεθύμνου ο κ. Μπουραντάς θα συνεχίσει το αξιόλογο έργο του προκατόχου του, κ. Ζουμπουλάκη και ευχόμαστε σε όλους του προαναφερθέντες αξιωματικούς καλή επιτυχία στις νέες τους θέσεις.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 27 Μάι 2018

Αρθρογραφία