Η Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε χωριά του Δήμου Λαππαίων

Εκτύπωση

Η Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009 χωριά του Δήμου Λαππαίων, Αργυρούπολη, Βιλανδρέδο και Μυριοκέφαλα.

Η κυρία Κεφαλογιάννη είχε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της την ευκαιρία να συναντηθεί με τους κατοίκους των χωριών, να συνομιλήσει για τα προβλήματα τους, να ανταλλάξει απόψεις και προτάσεις, κυρίως γύρω από τα ζητήματα της ανάπτυξης και του αγροτικού τομέα.

Παράλληλα, η κυρία Κεφαλογιάννη έκανε εκτενή αναφορά στα δεκάδες αναπτυξιακά έργα που ήδη έχουν χρηματοδοτηθεί στην περιοχή, για το νέο ιατρείο που έχει εγκριθεί και θα γίνει στην Αργυρούπολη αλλά και την έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Λαππαίων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης που ανέρχεται σε 500.000 ευρώ.

Η κ. Κεφαλογιάννη θα συνεχίσει τις επισκέψεις της στην ύπαιθρο του νομού μας καθώς επιθυμεί να έχει επιτόπου συναντήσεις με τους συμπολίτες μας για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Παράλληλα συνεχίζει τις επαφές της με τα στελέχη της αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του νομού μας για την τέταρτη χρηματοδοτική περίοδο και την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009 θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαππαίων. 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία