Ελεύθερος ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος

Εκτύπωση

Ελεύθερος ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος


Στο σπίτι του στο Καβούρι βρίσκεται από τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης περίπου ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος, τον οποίο άφησαν ελεύθερο οι απαγωγείς στην περιοχή του Ασπροπύργου λίγο μετά τη 01.00.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία ο κ. Παναγόπουλος εντοπίστηκε από πλήρωμα περιπολικού του τμήματος Χαϊδαρίου να κάθεται σε παγκάκι, σε πάρκινγκ πάνω στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, μεταξύ Σκαραμαγκά και Δαφνίου.

Ο 74χρονος εφοπλιστής φορούσε φόρμα και μπουφάν που του είχαν δώσει, προφανώς, οι απαγωγείς.
Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου ενώ ο ίδιος τους είπε ότι ήταν καλά και ζήτησε να μιλήσει στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του. Από εκεί τον πήρε αυτοκίνητο της Ασφάλειας και τον παρέδωσε στη σύζυγό του μετά από ραντεβού που είχαν δώσει στο δρόμο, καθώς η κυρία Παναγοπούλου έφυγε αμέσως από το Καβούρι και πήγε να τον παραλάβει.
Ο εφοπλιστής μεταφέρθηκε στο σπίτι του όπου περίμενε ήδη ο προσωπικός του γιατρός και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, τουλάχιστον για αυτές τις ώρες. Στο σπίτι του εφοπλιστή μετέβησαν και αξιωματικοί της Ασφάλειας αλλά λόγω της ταλαιπωρίας δεν του πήραν κατάθεση, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα το πρωί. Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, ο κ. Παναγόπουλος είναι καλά στην υγεία του.

Εφόσον κριθεί απαραίτητο υπάρχει το ενδεχόμερο να μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Πειραιά για προληπτικές εξετάσεις.
Σημειώνεται ότι το πρωί της Δευτέρας ύστερα από τηλεφώνημα των απαγωγέων και μετά από πραγματική Οδύσσεια που διήρκεσε πάνω από 24 ώρες, η σύζυγος του εφοπλιστή κ. Κατερίνα Παναγοπούλου άφησε τα λύτρα, το ύψος των οποίων δεν ανακοινώθηκε
και που σύμφωνα με την ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ανέρχονται περίπου σε 20 εκατομμύρια ευρώ, σε ερημική τοποθεσία στη Βοιωτία, κοντά στο Ακραίφνιο.
Απ? αυτήν την ώρα ξεκίνησαν ήδη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Περικλής Παναγόπουλος είχε απαχθεί στις 12 Ιανουαρίου στο Καβούρι Αττικής.

 

 


Πηγή: Καθημερινή 20/1/09


« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία