Το Nautilia.gr γιορτάζει και μαζί του ... η θάλασσα!

Εκτύπωση

Το Nautilia.gr γιορτάζει και μαζί του ... η θάλασσα!

Πριν τέσσερα ολόκληρα χρόνια δημιουργήθηκε ένα διαδικτυακό εντευκτήριο (forum) με αντικείμενο τις δημόσιες συζητήσεις χιλιάδων μελών σε θέματα που αφορούν την Ελληνική Ναυτιλία σε όλους της τους τομείς.

Το εγχείρημα το ξεκίνησε μια παρέα φίλων με μεγάλη αγάπη στον Ελληνικό θαλάσσιο/ναυτικό χώρο.

Σήμερα αυτή η παρέα αριθμεί 6.704 μέλη, αριθμό που φαντάζει τεράστιος για Ελληνικό forum αλλά απόλυτα δικαιολογημένος αν ανατρέξει κανείς στην πολύ πλούσια θεματολογία και τη σοβαρότητα των συζητήσεων που εξελίσσονται συνεχώς.

Το εν λόγω forum έχει ασχοληθεί και σε πολύ μεγάλο βαθμό και με τις Κρητικές Ναυτιλιακές εταιρίες, ενώ ειδικό βάρος έχει τεθεί και στο μείζον θέμα της αποκατάστασης της δικής μας γραμμής, Ρεθύμνου - Πειραιά!

Να σημειώσουμε κάπου εδώ ότι τα μέλη του στη πλειονότητά τους είναι άνθρωποι της Ναυτιλίας με ιδιότητες όπως αυτή του καπετάνιου, μηχανικού, πράκτορα, υπάλληλου εφοπλιστικής εταιρίας, εφοπλιστή, λιμενικού, νομικού ναυτιλιακού δίκαιου, ναύτη και αρκετά από αρκετά άλλα συναφή επαγγέλματα. Το πλαισιώνουν βέβαια και απλά μέλη που συνυπάρχουν με τους ειδήμονες από καθαρή αγάπη στο χώρο της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Αυτό αποτελεί ένα «πολύχρωμο μπουκέτο» που λειτουργεί ως μοντέλο και τα θέματα που απορρέουν από τις δημόσιες συζητήσεις χρησιμοποιούνται πολλές φορές ως πηγή πληροφόρησης ή έμπνευσης για πάρα πολλούς δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης, όταν ασχολούνται με τα θέματα της ναυτιλίας.

Ένα από αυτά είναι και τα Μ.Μ.Ε της  εφημερίδας ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. (εφημερίδα/newsportal/web τηλεόραση)

Για αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους συντελεστές και τα μέλη του Nautlia.gr για τη δουλειά τους και να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλή συνέχεια στο έργο τους.

 

Συντακτική & δημοσιογραφική ομάδα

ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ


« επιστροφή στη κατηγορία Κοινωνικά

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία