Νέες προκλήσεις νεαρών τουριστών στα Μάλια

Εκτύπωση

Νέες προκλήσεις νεαρών τουριστών στα Μάλια

  • Και η τρέλα καλά κρατεί ...!

29/6/10

Προθέρμανση... στην Ακρόπολη, για να τα δώσουν όλα στα Μάλια κάνουν οι νεαροί, στην συντριπτική τους πλειοψηφία Βρετανοί, τουρίστες οι οποίοι λανσάρουν μια νέα μόδα τολμηρών μεταμφιέσεων που περιλαμβάνει από νοσοκόμες και καμαριέρες μέχρι και «ροζ» ελεφαντάκια.

Οι νεαροί Βρετανοί έχοντας συνηθίσει να... ξεδίνουν με την ψυχή τους στα Μάλια χωρίς αναστολές ή περιορισμούς, έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα ελληνικά μέσα με τη συμπεριφορά τους στην περιοχή. Αυτό έγινε και στην περίπτωση δύο Βρετανών που αποφάσισαν να ντυθούν... «ροζ ελεφαντάκια» αφήνοντας ελάχιστα πράγματα στη φαντασία τα οποία τα κάλυπταν με προβοσκίδες.

Φαίνεται πως η εκκεντρική εμφάνιση των δύο νεαρών, και ειδικά οι... προβοσκίδες με τις οποίες κάλυπταν τα επίμαχα σημεία, ξεσήκωσαν την αντίδραση των ντόπιων κατοίκων.
Τα τηλεφωνήματα έπεσαν βροχή στο αστυνομικό τμήμα και οι δύο νεαροί κατέληξαν στο κρατηρήριο προς... γνώση και συμμόρφωση.

Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη Πετράκη, διοικητή του Α.Τ. Χερσονήσου, «είναι ένα φαινόμενο τελευταία οι νεαροί τουρίστες στα Μάλια να φοράνε διάφορες στολές και παρδαλές φούστες κάνοντας εκκεντρικές εμφανίσεις στους δρόμους».
Όπως αναφέρει ο ίδιος «έχει γίνει σχετική προσπάθεια για νουθέτηση των νεαρών Βρετανών που επισκέπτονται τη χώρα μας στη βρετανική τηλεόραση με σποτ ακόμη και με διαφημίσεις, στις οποίες προτρέπονται να επιδείξουν ευπρεπή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της διαμονής τους».

Τώρα κατά πόσον αυτό έφερε αποτέλεσμα; Ο κ. Πετράκης υποστηρίζει ότι «η συμπεριφορά των Βρετανών δεν είναι πλέον τόσο προκλητικά προσβλητική όσο τα προηγούμενα χρόνια». 
Οι Βρετανοί, πάντως, δείχνουν να  είναι... στο δικό τους κόσμο όταν επισκέπτονται τα Μάλια.


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία