ΗΜΕΡΙΔΑ: ΕΝΤΑΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ SMILIES

Εκτύπωση

ΗΜΕΡΙΔΑ: ΕΝΤΑΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ SMILIES

24/6/10

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου SMILIES του προγράμματος MED, διοργάνωσε στην αίθουσα εκδηλώσεών του, το απόγευμα της Τετάρτης 23 Ιουνίου 2010, ημερίδα με θέμα :

ΕΝΤΑΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ SMILIES

Πρόκειται για δράση που στοχεύει στην ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών προσφέροντας στήριξη μέσω συμβουλευτικών υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένης on-line καθοδήγησης μέσω κοινωνικών ιστοτόπων) και μέσω δημιουργίας δικτύων σε ολόκληρη τη Μεσόγειο, προκειμένου να δοκιμαστούν νέες ιδέες για καινοτόμες περιφερειακές πολιτικές.

Καινοτόμες βιομηχανικές διεργασίες και προϊόντα μπορούν να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που προσφέρονται σε διάφορους οικονομικούς κλάδους των νησιωτικών περιφερειών της Κρήτης, των νησιών του νοτίου Αιγαίου, της Κύπρου και της Σικελίας ή και να προσφέρουν σε αυτούς τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων τους.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος πραγματοποιείται μέσω της συμπλήρωσης ερωτηματολογίου το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη  7 Ιουλίου 2010.

Το ερωτηματολόγιο και περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης http://www.eber.gr/forum/viewtopic.php?t=6720

Κύριος ομιλητής της ημερίδας ήταν ο κ. Αθανάσιος Κονταργύρης, ειδικός εξωτερικός συνεργάτης του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.

Στην ημερίδα συμμετείχε και η κα Μαρία Καταντωνάκη, στέλεχος του Ενεργειακού Γραφείου της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία παρουσίασε διάφορες ιδέες εξοικονόμηση ενέργειας που μπορούν να εφαρμόσουν οι Κρητικές επιχειρήσεις χωρίς να μειώνεται η δυναμικότητά τους.

Στην ημερίδα, τέλος, απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Νικόλ. Νίνος, ο οποίος κάλεσε τις επιχειρήσεις της Κρήτης να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία αξιοποίησης πιλοτικών ιδεών με την στήριξη του έργου SMILIES.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία