Σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας οι ασφαλισμένοι. Κριτσωτάκης για ΟΑΕΕ

Εκτύπωση

Σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας οι ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ
 

  • "Ψίχουλα οι 20 που μας δίνουν ..."
  • ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
     

21/6/10

Σε δυναμικές αντιδράσεις προβαίνουν οι ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ Ρεθύμνου που δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις εξαγγελίες του κυβερνητικού βουλευτή κ. Μανώλη Όθωνα κατά την συνάντηση που είχαν μαζί του και την ενημέρωση που έλαβαν ότι το Υπουργείο ανάθεσε στον ΟΑΕΕ να υπογράψει με 20 ιατρούς που θα αναλάβουν την ιατρική κάλυψη των συμβασιούχων με τον οργανισμό.
Θεωρούν ότι ακόμα και οι 20 γιατροί που παρουσιάζονται με νέα σύμβαση με τον ΟΑΕΕ Ρεθύμνου δεν είναι επαρκείς για μια κοινότητα ασφαλισμένων που ξεπερνά τους 10.000
Ακολούθως η δήλωση διαμαρτυρίας που μας εστάλη από το Εμπορικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου.

"Εμείς οι παρακάτω υπογράφοντες Ρεθεμνιώτες Ασφαλισμένοι στον Ο.Α.Ε.Ε. δηλώνουμε απερίφραστα ότι είμαστε αποφασισμένοι και δεν θα ξαναπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας το επόμενο διάστημα μέχρι να αποκατασταθεί η αδικία, η άνιση μεταχείριση, αλλά και η αδιάφορη συμπεριφορά από μέρους του Ταμείου μας.

  • ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ 30 ΓΙΑΤΡΟΥΣ.
  • ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ.

Ζητάμε να γίνουν οι αλλαγές εκείνες που θα θωρακίσουν την διαδικασία και δεν θα μπορεί κανείς ούτε να αρνείται, ούτε χωρίς λόγο να αποκλείεται, αλλά ούτε και να είναι αναποτελεσματικός.

  • ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
  • ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
  • ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ."

         ____________________________________________________


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΜΙΧΑΛΗ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

21-6-2010
Αγαπητοί φίλοι,

Χαιρετίζω τις ενωτικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις των Επαγγελματικών Σωματείων για την επίλυση του καυτού προβλήματος της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ στο Ρέθυμνο!
Το πρόβλημα έχει ξεπεράσει τα όρια του λάθους ή της αδικαιολόγητης έστω καθυστέρησης.
Αποτελεί πλέον κοινωνική αναλγησία και πολιτικό εμπαιγμό!
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχοντας την πολιτική στήριξη της ΝΔ και την κοινοβουλευτική υποστήριξη του ΛΑΟΣ προχωρά ακάθεκτη στην υλοποίηση των επιταγών του ΔΝΤ και της ΕΕ.
Διαλύει ότι έχει σχέση με κοινωνικά δικαιώματα, κοινωνική προστασία και κοινωνική δικαιοσύνη!
Καταστρέφει όλα εκείνα που κατακτήθηκαν με αγώνες και αίμα από τους εργαζόμενους, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα!
Στο όνομα της «Πατρίδας» στηρίζει και διασφαλίζει και νομοθετικά τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, των μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων στέλνοντας στον καιάδα της φτώχειας, της εξαθλίωσης και του εξευτελισμού τους εργαζόμενους αυτής της χώρας, λες κι αυτοί δεν είναι «Πατρίδα»!
Λες κι εσείς δεν είστε κομμάτι αυτής της Πατρίδας, που 6 μήνες τώρα παραμένετε ανασφάλιστοι, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς την δυνατότητα ιατρικής φροντίδας, αν και πληρώνετε κανονικά τις εισφορές σας!

Αγαπητοί φίλοι,

Εμείς ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είμαστε στο πλευρό σας και μέσα και έξω από τη Βουλή.

Με την κοινοβουλευτική μας δραστηριότητα, την επίκαιρη ερώτησή μας που συζητήθηκε στις 10-6-2010, αναγκάσαμε τον υπουργό κ. Λοβέρδο να δεσμευτεί για την άμεση επίλυση του προβλήματος της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ στο Ρέθυμνο.
Αλλά εσείς φίλες και φίλοι, δεν είστε ούτε Τραπεζίτες ούτε Βιομήχανοι για να τρέξει ο κ. Λοβέρδος!
Ήρθε η ώρα ν? αναγκασθεί όχι μόνο ο κ. Λοβέρδος, αλλά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και οι πάτρωνες και επιτηρητές της να πάρουν πίσω τα αντιλαϊκά, αντικοινωνικά, αντεργατικά και σε τελική ανάλυση αντιαναπτυξιακά μέτρα και πολιτικές που προωθεί και εφαρμόζει!
Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με κοινούς, μαζικούς, ενωτικούς αγώνες, όπως ο δικός σας!
Είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό σας και σαν ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και σαν άτομα για την επίτευξη των δίκαιων διεκδικήσεών σας με ότι δυνάμεις διαθέτουμε!

Για μια ζωή καλύτερη!
Για ένα κόσμο δικαιότερο!
Γεια σας και καλή δύναμη!

Μιχάλης Κριτσωτάκης
Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 17 Μάρ 2018

Αρθρογραφία