«Έγραψε» για μια ακόμα μια φορά η Υποδ/ση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Εκτύπωση

«Έγραψε» για μια ακόμα μια φορά η Υποδ/ση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

  • Αλλοδαπός ο δράστης της χθεσινής πράξης κατά της 21χρονης Γαλλίδας τουρίστριας

17/6/10
του Βασίλη Κασιμάτη

Μόλις χθες καταγράφηκε άλλο ένα κρούσμα ασέλγειας όταν μια 21χρονη Γαλλίδα κατήγγειλε το πρωί (16/6 -11.00 π.μ.) στην αστυνομία ότι λίγες ώρες νωρίτερα άγνωστος της επιτέθηκε με σκοπό να ασελγήσει εις βάρος της.

Τότε θυμόμαστε από το χθεσινό δημοσίευμα της Ρ.Α. ότι έδωσε περιγραφή του αγνώστου που της επιτέθηκε στις τουαλέτες νυχτερινού κέντρου όπου διασκέδαζε με ομοεθνείς της και σε λίγες μόνο ώρες, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη.
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της υπηρεσίας, πρόκειται για ένα αλλοδαπό 21 ετών όπου βρίσκεται και εργάζεται παράνομα στη χώρα μας.

Υπό το βάρος των συγκεντρωθέντων στοιχείων εις βάρος του και κατόπιν της αναγνώρισης από το θύμα του, την 21χρονη νεαρά Γαλλίδα, ο δράστης ομολόγησε τη πράξη του, συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα με συνοπτικές διαδικασίες στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Αξίζουν συγχαρητήρια και εύγε στους άνδρες της Υποδ/σης Ασφαλείας Ρεθύμνου αφού για μια ακόμα φορά επέδειξαν τρομερή και ταχύτατη ανταπόκριση σε ένα συμβάν το οποίο μας διέσυρε γενικώς, αφού θυμίζουμε όταν οι τουρίστες αποτελούν την «ιερή αγελάδα» για την χώρα μας, που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φεύγουν από τη χώρα μας δυσαρεστημένοι.
 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία