Λειτούργησαν τα φανάρια στη Θεοτοκοπούλου.

Εκτύπωση

Λειτούργησαν τα φανάρια στη Θεοτο-κοπούλου.

  • Αντιδράσεις των οδηγών για το νέο αυτό μέτρο

17/6/10
της Μόνικας Ζουγανέλη


Σε λειτουργία μπήκαν σήμερα οι φωτεινοί σηματοδότες στην επίμαχη διασταύρωση των οδών Θεοτοκοπούλου και Αντισμηνάρχου Βασιλάκη.
Θυμόμαστε προ ημερών ότι το σχέδιο εφαρμόστηκε για λίγες ώρες πειραματικά.

Σήμερα πάντως οι αντιδράσεις πολιτών είναι έντονες αφού το κυκλοφοριακό κομφούζιο που οδηγεί σε πολλά νεύρα των διερχόμενων οδηγών, είναι τέτοιο που πολλοί κάνουν λόγο για αχρείαστο μέτρο. Νωρίς το μεσημέρι πάντως είχαμε και την πρώτη δυσάρεστη έκπληξη του μέτρου, όταν 2 ι.χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν ευτυχώς δίχως σοβαρές υλικές ζημιές.  

     

Πέρσι πάντως όταν εφαρμόστηκε το ίδιο μέτρο με τη λειτουργία των φαναριών στο κόμβου Ατσιποπούλου, οι ουρές που προκλήθηκαν ήταν τεράστιες, ομοίως και οι εκατοντάδες διαμαρτυρίες των οδηγών!
Τότε λοιπόν η λειτουργία των σηματοδοτών κατ΄εντολήν των αρμόδιων φορέων, έπαυσε και η κατάσταση επανήλθε στα φυσιολογικά επίπεδα.

«Οι Ρεθυμνιώτες γνωρίζουν καλά την διέλευση από τέτοιους κόμβους, σέβονται τις προτεραιότητες και μέχρι σήμερα «την βγάλαμε» χωρίς ουσιαστικά προβλήματα» ήταν σε γενικές γραμμές η θέση ορισμένων οδηγών, σε επιτόπια έρευνα που διεξήγαγε η εφημερίδα μας.

«Δεν είναι δυνατόν να περιμένουν δεκάδες οδηγοί το «πράσινο» για να περάσουν λιγοστοί από την Θεοτοκοπούλου. Εγώ περνώ καθημερινά από εδώ και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα, ούτε παρατήρησα μποτιλιαρίσματα (όπως το σημερινό), ούτε άλλα προβλήματα σε άλλους οδηγούς, από τον καιρό που φτιάχτηκε η καλότεχνη διασταύρωση από τη δημοτική μας αρχή. Δεν γνωρίζω ποιος πήρε την απόφαση, Την καταδικάζω και θα πρέπει να αρθεί το μέτρο άμεσα» μας είπε διερχόμενος οδηγός, κάτοικος Καλλιθέας (γύρω περιοχής).

Εμείς πάντως επισημαίνουμε στις αρχές τα παράπονα και τις αντιδράσεις που εισπράξαμε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, ενώ αξίζει να σχολιάσουμε ότι ουδείς δεν εκφράστηκε θετικά για την συγκεκριμένη νέα λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών επί της διασταύρωσης στην Θεοτοκοπούλου.
« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 24 Μάι 2018

Αρθρογραφία