Και νέα καταγγελία για ασέλγεια και πιθανό βιασμό

Εκτύπωση

Και νέα καταγγελία για ασέλγεια και πιθανό βιασμό

  • Έντονη ανησυχία από τα πολλαπλά κρούσματα

16/6/10
του Βασίλη Κασιμάτη

Το κακό έχει παραγίνει τελευταίως και από ότι φαίνεται τελικά στο Ρέθυμνο μια τουριστική περιοχή που δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζει σεξουαλικά προβλήματα και ελλείψεις, εντούτοις όμως πολλαπλά είναι τα περιστατικά βιασμών, απόπειρας βιασμών και ασελγών πράξεων κατά ανυποψίαστων γυναικών.

Άλλο ένα κρούσμα καταγράφηκε χθες αφού μια 21χρονη Γαλλίδα κατήγγειλε σήμερα το πρωί (11.00) στην αστυνομία ότι λίγες ώρες νωρίτερα άγνωστος της επιτέθηκε με σκοπό να ασελγήσει εις βάρος της.

Πιο συγκεκριμένα η νεαρή Γαλλίδα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα διασκέδαζε με άλλους ομοεθνείς της σε νυχτερινό κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου. Κάποια δεδομένη στιγμή χρειάστηκε να πάει στην τουαλέτα όπου σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς, στον προθάλαμο και εν όσο περίμενε, την πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας, την τράβηξε με την βία και ενήργησε εις βάρος της ασελγείς πράξεις.
Η 21χρονη Γαλλίδα υπήκοος έδωσε την περιγραφή στις αρχές όπου αναζητούν τον δράστη. Την προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου.

Τέτοια περιστατικά ειδικότερα σε τουρίστες του τόπου μας αμαυρώνουν το Ρέθυμνο και μας διασύρουν παγκοσμίως.
Τι εικόνα θα παρουσιάσει άραγε η Γαλλίδα όταν επιστρέψει στη χώρα της;

Τον τουρισμό τον έχουμε ιδιαίτερα ανάγκη και δεν είναι δυνατόν κάποιοι να βεβηλώνουν την ηθική υπόληψη ενός περήφανου λαού, του Ρεθυμνιώτικου λαού.

Είδαμε προ ημερών στα τηλεοπτικά μέσα, τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας να διαμαρτύρονται για τα κρούσματα κλοπών που έχουν σημειωθεί εις βάρος τους.
Έλεος πια!
Πρέπει εμείς οι ίδιοι να περιφρουρήσουμε την τιμή μας και να συνταχθούμε εις βάρος των υπερβολικά ολίγων που διαρκώς μας προβάλλουν αρνητικά και μας διασύρουν ανηλεώς!

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 24 Μάι 2018

Αρθρογραφία