Ένταξη στο ΠΕΠ Κρήτης τεσσάρων έργων

Εκτύπωση

Ένταξη στο ΠΕΠ Κρήτης τεσσάρων έργων

  • ΞΕΚΙΝΑ ΑΜΕΣΑ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑ

16/6/10

Με σημερινό έγγραφό του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Αθανάσιου Καρούντζου, προς τον Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, ανακοινώνεται η ένταξη στο ΠΕΠ Κρήτης των ακόλουθων τεσσάρων έργων, που είχαν υποβληθεί από τη Νομαρχία Ρεθύμνου:

  • 1.  Το τμήμα "Πατσός - Παντάνασσα", που είναι υπόλοιπο του τμήματος "Φράγμα ? Παντάνασσα", προϋπολογισμού 7.850.000 Ευρώ.
  • 2.  Διάνοιξη νέου τμήματος "Παλέ - Αγκουσελιανά - Κάνεβος", προϋπολογισμού 7.950.000 Ευρώ.
  • 3.  Κατασκευή οδικής παράκαμψης οικισμού Αξού, προϋπολογισμού 4.975.000 Ευρώ.
  • 4.  Κατασκευή Γέφυρας Ροδάκινου, προϋπολογισμού, 2.150.000 Ευρώ.

Ο Νομάρχης Ρεθύμνου, ο οποίος αύριο θα υπογράψεικαι το σύμφωνο αποδοχής εκτέλεσης και διαχείρισης των έργων, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η προβλεπόμενη διαδικασία, δήλωσε τα ακόλουθα:

"Με το σημερινό έγγραφο του Γ.Γ της Περιφέρειας επικυρώνεται και τυπικά η ένταξη 4 έργων, που πρότεινε η Νομαρχία Ρεθύμνου, για ένταξη στο ΕΣΠΑ.
Η ένταξη αυτών, όπως επανειλημμένως έχουμε αναφέρει, ήταν αποτέλεσμα της πλήρους ωριμότητας των μελετών, που καταθέσαμε ως Νομαρχία.
Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη και ελπίζουμε και οι λοιπές προτάσεις, που έχουμε καταθέσει, να έχουν την ίδια τύχη, καθώς η ωριμότητά τους είναι πλήρης και αδιαμφισβήτητη
".

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 25 Μάι 2018

Αρθρογραφία