Αρχαιρεσίες στην CRETAN LINES

Εκτύπωση

Αρχαιρεσίες στην CRETAN LINES

15/6/10

Πραγματοποιήθηκε πριν από την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, η τελευταία συνεδρίαση της Προσωρινής Διοίκησης του Συνεταιρισμού, στην οποία αποφασίστηκε η αποδοχή των 43 νέων αιτήσεων μελών προκειμένου η επικείμενη Γενική Συνέλευση να οριστικοποιήσει την εγγραφή τους.

Με τις εγγραφές αυτές, τα μέλη του Συνεταιρισμού που κατέχουν μια τουλάχιστον συνεταιριστική μερίδα, ανέρχονται στα 445.

Αποφασίστηκε επίσης ότι τα 52 άτομα τα οποία έχουν καταβάλει μέρος της αξίας της μερίδας, μπορούν εφόσον το επιθυμούν να συμπληρώσουν ολόκληρη την αξία της μερίδας, μέχρι την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης 27-6-2010, ώστε να δύνανται να συμμετέχουν στις εργασίες της, εφόσον εγκριθεί η σχετική πρόταση της Π.Δ.Ε.

Οριστικοποιήθηκε και το ψηφοδέλτιο με τα ονόματα των υποψηφίων για τα όργανα του Συνεταιρισμού που υπέβαλαν εμπρόθεσμα αιτήσεις και είναι:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο, οι :
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΒΕΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ, ΔΟΥΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛ., ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡ., ΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΡΟΥΣΟΣ, ΜΟΤΑΚΗΣ ΤΡΥΦΩΝ, ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΓΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝ., ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΟΛΟΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΩΝ., ΣΙΛΙΓΑΡΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΟΘΩΝ. (Εκλέγονται 11, σταυρώνονται 4) Για το Εποπτικό Συμβούλιο οι: ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΑΚΕΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΙΡΛΙΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΠΑΛΑΣΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡ. (Εκλέγονται 5, σταυρώνονται 2).

Διευκρινίστηκε τέλος, ότι η Γ.Σ. της 27-6-2010, αρχίζει στις 12.00 και θα κληθούν για χαιρετισμό πριν την έναρξη, τόσο η Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση, όσο οι Βουλευτές και Φορείς του Νομού μας. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 18.00. Τις εκλογές σύμφωνα με το Καταστατικό, θα διενεργήσει παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου 3μελής Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία