Καταγγελία βιασμού από 22χρονη Ρεθυμνιώτισσα.

Εκτύπωση

Καταγγελία βιασμού από 22χρονη Ρεθυμνιώτισσα.

  • Δύσκολη υπόθεση: Εκδίκηση ή πραγματικός βιασμός;

15/6/10
του Σάββα Γωνιωτάκη

Μια περίεργη υπόθεση βιασμού ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, από τη στιγμή που μια 22χρονη συμπολίτισσά μας κατήγγειλε το γεγονός, στους άνδρες την παραπάνω υπηρεσίας.
Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια ένας 24χρονος Ρεθυμνιώτης την οδήγησε χθες σε ερημική τοποθεσία και την υπέβαλλε σε σεξουαλικές πράξεις δίχως την έγκρισή της.
Η ίδια όμως δήλωσε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε τον 24χρονο, και για αυτό το λόγο δέχθηκε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του.

Ακολούθως οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου αναζήτησαν το φερόμενο ως δράστη και τον οδήγησαν στα γραφείς της Αστυνομικής διεύθυνσης όπου και τον ανέκριναν.
Ο νεαρός είπε στους αστυνομικούς ότι διατηρούσαν σχέση με την 22χρονη επί τετραετίας, αλλά επειδή ο ίδιος της ζήτησε την διακοπή της σχέσης τους εκείνη έπλεξε το σενάριο του βιασμού για να τον εκδικηθεί. Ο 24χρονος μάλιστα είπε ότι την έφερε ο ίδιος στο σπίτι της αλλά επειδή ή νεαρή βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, αρνήθηκε να αποβιβαστεί από το ι.χ. του και σε εκείνο το δεδομένο χρονικό σημείο την χαστούκισε, πράξη που παραδέχτηκε ως μοναδική πράξη βίας εναντίον της 22χρονης.

Μάλιστα ο φερόμενος ως δράστης ζήτησε δια μέσου του δικηγόρου του Αντώνη Βουλγαράκη, την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να δοθεί άπλετο φως την αθωότητά του, επικαλούμενος τα sms που του έστειλε η 22χρονη κατήγορός του.

Σήμερα ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα όπου ίσως του απαγγελθεί η κατηγορία του βιασμού.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 26 Μάι 2018

Αρθρογραφία