Ξεκίνησε η λειτουργία της PRAKTIKER στην Κρήτη

Εκτύπωση

Ξεκίνησε η λειτουργία της PRAKTIKER στην Κρήτη

  • Το 12ο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας άνοιξε για τους καταναλωτές της Κρήτης αποτελώντας μια σημαντική επένδυση του Ομίλου

10/6/10

Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία του καταστήματος της Praktiker στο Ηράκλειο, που φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην επιχειρηματική δραστηριότητα ολόκληρης της Κρήτης και να ανοίξει μια νέα αγορά στο νησί. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση της εταιρείας, ύψους 16,5 εκατομμυρίων ευρώ, που δημιούργησε 120 θέσεις εργασίας, ενισχύοντας την οικονομική ζωή του τόπου.

Με χώρους πώλησης 5.000 τ.μ.,35.000 προϊόντα για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο και αμέτρητες ιδέες και λύσεις, το κατάστημα Praktiker Ηρακλείου αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρου του νησιού για ποιοτικά προϊόντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και να δώσει λύσεις DIY στα κρητικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Ήδη η πρώτη ανταπόκριση του κοινού στο νέο κατάστημα ήταν εντυπωσιακή με τους καταναλωτές από ολόκληρη την Κρήτη να υποδέχονται σήμερα, πρώτη ημέρα λειτουργίας του Praktiker στην περιοχή τους, το νέο κατάστημα με ενθουσιασμό, συρρέοντας μαζικά για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και να δουν τις καινοτομίες που φέρνει η αλυσίδα στην τοπική κοινωνία.

Κατά την τελετή των εγκαινίων, που πραγματοποιήθηκε πριν το άνοιγμα του καταστήματος για το κοινό στον προαύλιο χώρο του καταστήματος, ο κύριος Ιωάννης Σελαλμαζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, είπε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε σήμερα ένα ακόμα κατάστημα Praktiker, το δωδέκατο στη χώρα. Η αγορά της Κρήτης αποτελούσε στόχο μας από την αρχή της δραστηριοποίησής μας στην Ελλάδα και σήμερα, 8 χρόνια μετά, ανοίγουμε τις πόρτες του καταστήματός μας στο Ηράκλειο, ένα κατάστημα που απευθύνεται σε ολόκληρη την Κρήτη. Με την επένδυσή μας αυτή, ύψους ?16,5 εκ., συνεχίζουμε δυναμικά τη φάση ανάπτυξης καταστημάτων πανελλαδικά, ώστε να καλύψουμε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας και να έρθουμε πιο κοντά τους. Μέσα σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τη χώρα μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε, πιστεύοντας σθεναρά στη μεσοπρόθεσμη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανέγερσης τους νέου μας καταστήματος στην Ξάνθη και σχεδιάζουμε ακόμη νέα καταστήματα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα».

Στην τελετή των εγκαινίων χαιρετισμό απηύθυνε ο Επίσκοπος Κνωσού καθώς και ο κύριος Ευάγγελος Σισαμάκης, Δήμαρχος Αλικαρνασσού Κρήτης, οι οποίοι καλωσορίζοντας το Praktiker στο Ηράκλειο μίλησαν για τη σημασία του νέου καταστήματος της εταιρείας για το καταναλωτικό κοινό και την επιχειρηματική δραστηριότητα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής καθώς και για τη σημαντικότητα των νέων θέσεων εργασίας που δημιουργήθηκαν.

Διεύθυνση Καταστήματος:
Καρτερού 22, Νέα Αλικαρνασσός, τηλέφωνο: 2811-100650 έως 652.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία