Ονοματοθεσία οδού Κώστα Κανά, προέδρου Περιηγητικής Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Ο Κώστας Κανάς, υπήρξε επί σειράν ετών πρόεδρος της τοπικής Περιηγητικής Λέσχης, και σε ολόκληρη τη ζωή του, ένας ανιδιοτελής υπηρέτης της πόλης στον τομέα του Πολιτισμού  και όχι μόνον.

Όλη η τοπική κοινωνία, και όχι μόνον, αναγνωρίζει και τιμούσε τον Κώστα Κανά για την προσφορά του στην πόλη και τους συμπολίτες, και θεωρώ, ότι εκφράζει όλους τους συμπολίτες η κατατιθέμενη πρόταση μου, για ονοματοθεσία στην Μνήμη του, μιας οδού της πόλης, σε οδό Κώστα Κανά.

Τις τελευταίες δεκαετίες, η εστία παραγωγής και προσφοράς πλούσιου πολιτιστικού έργου, από τον Κώστα Κανά, ήταν το δημιούργημα του, η αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης, απέναντι από τον Αγ Φραγκίσκο, στην παληά Πόλη του Ρεθύμνου.

Θεωρώ, ότι η ονοματοδοσία, στην μικρή πλατεία, μπροστά από την αίθουσα της Περιηγητικής, σε πλατεία Κώστα Κανά προέδρου Περιηγητικής Λέσχης Ρεθύμνου, αποτελεί μια αυτονόητη και σύμφωνη με το κοινό αίσθημα ονοματοθεσία.

Παρακαλώ για την συζήτηση της παρούσης πρότασης μας, στην επιτροπή ονοματοθε σίας  του δήμου μας, και για την θετική της πρόταση προς το δημοτικό συμβούλιο.

Με τιμή

 

 

Νίκος Νίνος δημοτικός σύμβουλος

επικεφαλής της μειοψηφίας στον δήμο Ρεθύμνου

 


« επιστροφή στη κατηγορία Πολιτισμός

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία