Δήλωσεις Όθωνα & Σ.Κεφαλογιάννη για τα επεισόδια στα Ανώγεια

Εκτύπωση

Δήλωσεις Μαν. Όθωνα & Σωκρ. Κεφαλογιάννη για τα επεισόδια στα Ανώγεια

8/6/10

O Δήμαρχος Ανωγείων σε μια προσπάθεια να αποκλιμακώσει την κατάσταση που δημιουργήθηκε ύστερα από τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης, κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι "διόγκωσαν" την πραγματικότητα.
Είναι σαφές όμως ότι οι δημοσιογράφοι κατέγραψαν την πραγματικότητα και φιλοξένησαν τους αστυνομικούς προϊσταμένους και διευθυντές, την ώρα που καταμαρτύρησαν με ρεαλισμό τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης και τα οποία μιλούν από μόνα τους.
Συνεπώς οι δηλώσεις του Δημάρχου Ανωγείων μόνο πολιτικές δύναται να χαρακτηριστούν και όχι ουσιαστικές.

Ακολούθως και κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, την οποία παραχώρησε την Δευτέρα 7 Ιουνίου, ο Βουλευτής Ρεθύμνου Μανώλης Όθωνας αναφέρθηκε και στα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στα Ανώγεια, όπου μεταξύ άλλων τόνισε:

«Ανεξάρτητα από την ανεπιτυχή έκβαση της αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πρέπει να προβληματίσει τους αρμοδίους, οι φυσικοί αυτουργοί (γιατί ηθικοί αυτουργοί
είμαστε δυστυχώς όλοι μας) πρέπει να λογοδοτήσουν άμεσα ενώπιον της
δικαιοσύνης. Αυτό αφορά όχι μόνο όσους εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορούσε η αστυνομική έρευνα αλλά και με όσους συμμετείχαν στην απαράδεκτη παρεμπόδιση των αστυνομικών δυνάμεων να επιτελέσουν το έργο τους.

Επικοινώνησα ήδη με τον Αστυνομικό Διευθυντή και τον Εισαγγελέα Ρεθύμνου. Η διαδικασία ταυτοποίησης των προσώπων και άσκησης δίωξης είναι σε εξέλιξη. Θα παρακολουθήσω προσωπικά την όλη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση της.

Σε ότι αφορά την τοπική κοινωνία των Ανωγείων θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χαραμίσουν όλα όσα, εδώ και αρκετά χρόνια, οι ίδιοι κατάφεραν και θα αναλάβουν άμεσα τις αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε να μην επιβεβαιωθεί ποτέ ξανά στο μέλλον
η εντύπωση ότι: "Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν τη χάρη".
».

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία