Πού είναι το ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η.; ... ωαίοοο!!

Εκτύπωση

Πού είναι το ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η.; ... ωαίοοο!!

  • Δεν υπάρχει απολύτως καμία ταμπέλα στη Εθνική οδό που να κατευθύνει τους πολίτες

2/6/10
του Βασίλη Κασιμάτη

Ο λόγος για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Όταν κάποιος θελήσει να το επισκεφθεί και δεν έχει ξαναπάει, τότε απλά δεν το βρίσκει!
Ίσως για αυτούς που γνωρίζουν το στίγμα του να φαίνεται απλό αλλά υπενθυμίζουμε ότι είναι χιλιάδες αυτοί που ... δεν το γνωρίζουν!
Επιπλέον, αυτό που για τους Ηρακλειώτες μπορεί να αποτελεί εύκολη υπόθεση, για τους κατοίκους από άλλους νομούς ή επισκέπτες, τουρίστες, κλπ που δεν γνωρίζουν που είναι το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Κρήτης, αποτελεί ένα μικρό Γολγοθά.

Στην Εθνική οδό, απολύτως καμία σήμανση δεν υπάρχει και κανένας δεν μπορεί να οδηγηθεί προς αυτό.
Και ρωτάμε. Είναι δυνατόν στο Εθνικό δίκτυο να μην υπάρχει καμία ταμπέλα που να οδηγεί τον ενδιαφερόμενο προς το μεγαλύτερο Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Κρήτης;
Η εφημερίδα μας καταγγέλλει την διοίκηση του Νοσοκομείου για ολιγωρία, αφού πολλοί είναι οι Ρεθυμνιώτες ο οποίοι χρειάζονται 45 λεπτά για να μεταβούν στο Νομό Ηρακλείου και έπειτα χρειάζονται άλλα τόσα και άλλα τόσα για να βρουν που βρίσκεται το ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η. και αυτό πάντα στην περίπτωση που δεν το έχουν επισκεφθεί στο παρελθόν.
Τα ίδια βέβαια και για τους επισκέπτες του νησιού μας (τουρίστες, κλπ) που δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν τον συγκεκριμένο χάρτη μαζί τους, που εμφανίζει το στίγμα του ιδρύματος, καθόσον πολλοί χάρτες δεν το αναφέρουν.

Να σημειώσουμε ότι η σημείο αναφοράς επί της Εθνικής οδού, βρίσκεται στην έξοδο για Γιόφυρο και προς Μοίρες αλλά και από την νοητή ευθεία από το Παγκρήτιο Στάδιο προς νότια πάντα κατεύθυνση.

Επισημαίνουμε το πρόβλημα με αποδέκτη τη τωρινή έστω νέα διοίκηση του ιδρύματος, με σκοπό να σπεύσει σχεδόν ανέξοδα να δώσει λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί εκατοντάδες πολίτες καθημερινά, αφού το ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η. βρίσκεται τέσσερα περίπου χιλιόμετρα νοτίως της Εθνικής Οδού και μέσα από ένα δαιδαλώδες οδικό δίκτυο που θυμίζει λαβύρινθο!

 


« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 19 Μάρ 2018

Αρθρογραφία