Τά΄παν Παπαδάκης & Μπατζελή

Εκτύπωση


η Υπουργός κ. Κατερίνα Μπατζελή
Τά΄παν Παπαδάκης & Μπατζελή

31/5/10

Με αφορμή τη συνεδρίαση της ομάδας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος της Επιτροπής των Περιφερειών, που έγινε στο Ηράκλειο, ο Νομάρχης Ρεθύμνου κ. Γιώργος Παπαδάκης είχε στις 28-5-2010, συνάντηση με την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ, Κατερίνα Μπατζελή.

Στη συνάντηση αυτή ο Νομάρχης είχε την ευκαιρία να θέση τα θέματα αρμοδιότητάς της που αφορούν στο Νομό μας.

Ιδιαίτερα συζήτησαν για τη πορεία της μελέτης για το Φράγμα του «Πλατύ Ποταμού», για το πρόγραμμα « Αλέξανδρος Μπαλτατζής» και την ενίσχυση της προσπάθειας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για την προβολή της κρητικής διατροφής στο πλαίσιο του «Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας», θέματα που είχε θέσει και με επιστολή του ο Νομάρχης προς το εν λόγω Υπουργείο.

Ο Νομάρχης ζήτησε και έγινε δεκτό να επισκεφθεί στην Αθήνα την κυρία Υπουργό για να την ενημερώσει διεξοδικά και εκτενέστερα, με στόχο να δρομολογηθεί κατά προτεραιότητα η υλοποίηση των προτάσεών του λόγω της μεγάλης ωφέλειας που θα προκύψει απ΄ αυτήν τόσο για το Νομό όσο και για την Κρήτη.
Ο Νομάρχης ζήτησε επιπλέον, λόγω και της οικονομικής κρίσης, την επίσπευση της πληρωμής των οικονομικών ενισχύσεων που θα ανακουφίσει τον αγροτοκτηνοτροφικό πληθυσμό του Νομού.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία