Όταν τα παιδιά θέλουν & οι δάσκαλοι ωθούν ...!

Εκτύπωση

Όταν τα παιδιά θέλουν & οι δάσκαλοι ωθούν ...!

  • ΣΤΑ "ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑΤΑ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ

26/5/10
της Χρυσής Δασκαλάκη-Τσουπάκη

Μας εξέπληξε η ομάδα του βρεφονηπιακού σταθμού τα  «Φτερουγίσματα», που διοργάνωσαν τη γιορτή τους στις 7 Μαίου. Αυτή τη φορά η γιορτή ήταν αφιερωμένη στη «ΜΗΤΕΡΑ».

Και πραγματικά ήταν όλα υπέροχα. Μια πολύ καλά οργανωμένη γιορτή, πολύχρωμη, χαρούμενη, γεμάτη τραγούδι, αλλά πάνω απ΄όλα  γεμάτη χορό.

Όλα τα δρώμενα εκφράστηκαν μέσω  χορού από την Κα Τόνια Δάκου, δασκάλα χορού, που  διδάσκει χοροκίνηση όλο το χρόνο στα παιδιά.
Οι γονείς υπερήφανοι χάρηκαν  τα παιδιά τους, αλλά και οι υπεύθυνες νηπιαγωγοί, υπερήφανες απέδειξαν για άλλη μια φορά, ότι προετοιμάζουν τα παιδιά με αγάπη και υπευθυνότητα.

Η ομάδα των «Φτερουγισμάτων» αποτελείται από τις κ.κ. Αιμιλία & Στέλλα Ανδριώτη, με συνεργάτες τις κ.κ. Νεκταρία Λουτριανάκη, Στέλλα Σαμψών, Μαρία Ανδρεαδάκη, Ελευθερία Φούντα, Ελένη  Αποστόλου.
Την εκδήλωση έντυσαν με τη μουσική τους, παλιοί γνώριμοι του σταθμού, οι μαθητές, Δοκιμάκης Μανόλης και Καλαϊτζάκης Χρήστος ( μαντολίνο) και ο Αλ/νδρος Βερτούδος (λύρα). Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!!


 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία