Συλλήψεις αλλοδαπών ληστών στο Σαββατοκύριακο

Εκτύπωση

Συλλήψεις αλλοδαπών ληστών στο Σαββατοκύριακο

  • Σύλληψη ενός (1) ανήλικου αλλοδαπού ατόμου για διακεκριμένες κλοπές

 24/5/10

Υπόθεση α΄
Συνελήφθη το περασμένο Σάββατο 22-5-2010 και ώρα 12,20 στο Ρέθυμνο από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρέθυμνου αλλοδαπό άτομο ηλικίας 15 ετών για κλοπές. Επίσης συνελλήφθη και ο 55χρονος πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα η παραπάνω Υπηρεσία ενεργώντας προανάκριση για κλοπή χρηματικού ποσού διακοσίων σαράντα (240) ευρώ, από ταμείο καταστήματος mini market στο Ρέθυμνο κατά τον χρόνο λειτουργίας του, προέκυψε ότι ο δράστης είναι ο ανωτέρω ανήλικος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και συνεληφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των εκατό είκοσι πέντε (125) ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα. Από την προανάκριση προέκυψε επίσης, ότι προ μηνός περίπου με τον ίδιο τρόπο και από το ίδιο κατάστημα αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των χιλίων επτακοσίων (1700) ευρώ.
Εξεταζεται η συμμετοχή του ανωτέρω και σε άλλες κλοπές - διαρρήξεις στο Ρέθυμνο.
Ο ανωτέρω συλληφθείς μα την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών ρεθυμνου.

Υπόθεση β΄
Προχθες Σάββατο 22-5-2010 και ώρα 12,30 στο Ρέθυμνο, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρέθυμνου, συνελαβαν αλλοδαπό άτομο ηλικίας 27 ετών, για κλοπές πορτοφολιών και γυναικείων τσαντών.

Συγκεκριμένα η παραπάνω υπηρεσία αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, για αλλοδαπό άτομο το οποίο διαπράττει τις ανωτέρω κλοπές, ενήργησε προσαγωγές αλλοδαπών μεταξύ αυτών και του ανωτέρω, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως δράστης δυο περιπτώσεων κλοπής γυναικείων τσαντών στην πόλη του Ρεθύμνου. 
Από την έρευνα προέκυψε, ότι ανωτέρω δράστης ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα, πρωινές ώρες της 22-5-2010 στο Ρέθυμνο, αφαίρεσε από την κατοχή 31χρονου αλλοδαπού, ένα ποδήλατο αξίας διακοσίων (200) ευρώ, και εξετάζεται η συμμετοχή του ανωτέρω και σε άλλες κλοπές στο Ρέθυμνο. Ο ανωτέρω συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ρεθύμνου. 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία