35.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Εκτύπωση

35.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

22/5/10

Επίσκεψη κ.Μιχ. Κριτσωτακη στο Ρέθυμνο την παρασκευή το μεσημέρι στο δημαρχείο. Αφού είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Νομαρχίας της ΑΔΕΔΥ, τον Πρόεδρο των Εργαζομένων στους Π.Δ , και του Δήμου και γενικά με φορείς της πόλης και της Νομαρχίας. Πάντα για το νέο σχέδιο Καληκρατη και της εξελίξεις   των Δημοσίων υπαλλήλων για το μέλλον τους και στην εργασία αλλά και για το ασφαλιστικό. Ο κ. Μιχ. Κριτσωτακης δήλωσε τα εξής:

 Θα έχουμε καταργήσεις οργανικών θέσεων και κατά συνέπεια θα έχουμε και απολύσεις, οι οποίες αρχικά υπολογίζονται πανελλαδικά σε 35.000, όσον αφορά αυτούς που δεν έχουν μόνιμη εργασιακή σχέση, κι επίσης θα έχουμε μετατάξεις και μια μεταχείριση των εργαζομένων παρά τη γνώμη και τη θέλησή τους.

Αν συνδυάσει κανείς τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου πως αν κανείς χάσει την οργανική του θέση, μπορεί να χάσει και τη μονιμότητα και αν συνδυαστεί αυτό και με κάποια άλλα θέματα που υπάρχουν καταλαβαίνει κανείς πως δεν κινδυνεύουν μόνο 35.000 εργαζόμενοι αλλά και άλλοι.

Οι εργαζόμενοι ανησυχούν γιατί βλέπουν ότι γίνονται πολλά πράγματα γι? αυτούς αλλά χωρίς αυτούς και ότι ο «Καλλικράτης» τελικά δεν γίνεται για την αυτοδιοίκηση αλλά για να κάνει δημοσιονομική πειθαρχία.

Αυτό είναι πολύ κακό γιατί σε μια Ελλάδα των 900.000 μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων δε θα μπορέσει να υπάρξει ανάπτυξη αν δε κινηθεί η οικονομία και δεν μπορεί να κινηθεί η οικονομία με τη μείωση των εισοδημάτων των εργαζομένων.



 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία