Νίνος: δεν με βαρύνει καμιά αδικαιολόγητη απουσία

Εκτύπωση

Νίνος: δεν με βαρύνει καμιά αδικαιολόγητη απουσία

18/5/10

O επικεφαλής της δημοτικής μειοψηφίας στο Δήμο Ρεθύμνου κ. Νίνος Νίνος αντιδρώντας στο τρόπο που ορισμένοι παρουσίασαν απουσίες δημοτικών συμβούλων, έστειλε επιστολή δημοσιεύοντας συγκεκριμένα στοιχεία.

"Τοπική εφημερίδα δημοσίευσε παρουσιολόγιο των δημοτικών συμβούλων στον δήμο Ρεθύμνου.
Στις συνεδριάσεις του έτους 2009 με παρουσιάζει ως έχοντα 3 απουσίες.Τηλεφώνησα και ενημέρωσα ότι είμαι ένας συνεπής στις υποχρεώσεις του, δημοτικός σύμβουλος, και δεν με βαρύνει καμιά αδικαιολόγητη απουσία.Συγκεκριμένα, με αίτηση μου προς τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

[αριθμός πρωτοκόλλου 12859 / 22-7-09], του γνωστοποιούσα ,(ως όφειλα και όπως πράττω κάθε καλοκαίρι, την απουσία μου εκτός Ρεθύμνου ,από 26/7 έως 8/9/09, και επομένως για τις 3 συνεδριάσεις που έγιναν κατά την απουσία μου ήμουν δικαιολογημένα απών (και τυπικά και ουσιαστικά)!

Δυστυχώς η εφημερίδα ουδεμία διόρθωση έκανε κάτι που έπραξε όμως  αμέσως  για άλλο συνάδελφο.

Από σεβασμό προς τους δημότες, (και από πλευράς μου αλλά και από πλευράς της εφημερίδας), απαιτείται αυτή η διόρθωση και παρακαλώ να γίνει από την εφημερίδα σας, αφού η δημοσιεύσασα το απουσιολόγιο εφημερίδα δεν το θεωρεί υποχρέωση της!

Επιπρόσθετα επιτρέψτε μου να υπενθυμίσω ,ότι έχει κατατεθεί εγγράφως [ αριθμός πρωτοκόλλου 18491 / 9-10-09 ] αίτηση μας όσον αφορά στις ημέρες και ώρες συνεδρίασης του δημ συμβουλίου, τις οποίες αδυνατούσαν και αδυνατούν, να παρακολουθήσουν εργαζόμενοι ,( στις δικές τους εργασίες), δημοτικοί σύμβουλοι.

Εύλογο είναι λοιπόν ,ότι κάποιοι σύμβουλοι της μειοψηφίας εμφανίζονται να έχουν απουσίες ,μη δυνάμενοι να ακολουθήσουν τις μεσημεριανές συνεδριάσεις ή τις συνεδριάσεις σε διαφορετικές μέρες της εβδομάδας κάθε φορά, κλπ.

Κλείνοντας ,καταθέτουμε την σύμφωνη άποψη μας, ότι όλοι οι δημοτικοί παράγοντες οφείλουμε να προσπαθούμε την διασφάλιση της συμμετοχής στα δημοτικά συμβούλια ,όλων των μελών, όπερ ερμηνεύεται ,πως, συν τοις άλλοις, και οι ημέρες συνεδριάσεων και οι ώρες συνεδριάσεων κλπ πρέπει να αποτελούν μια κοινή συμφωνία των μελών του ΔΣ, ώστε να είναι συμβατές προς τις λοιπές υποχρεώσεις όλων.

Ευχαριστώ για την δυνατότητα της δημοσίευσης της παρούσης αποκατάστασης των πραγματικών δεδομένων και των παραμέτρων των παρουσιών των δημοτικών συμβούλων Ρεθύμνου."« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία