Σύσκεψη στη ΔΕΥΑΡ

Εκτύπωση

Σύσκεψη στη ΔΕΥΑΡ

  • Σε διαβούλευση το διαδημοτικό έργο μεταξύ Δήμου Ρεθύμνης , Δήμου Νικηφόρου Φωκά και Δήμου Αρκαδίου

12/5/10

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 11/5/10 στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. μεταξύ των κ.κ. Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Μαρινάκη , Δημάρχου Αρκαδίου και Προέδρου ΤΕΔΚ Ν.Ρεθύμνης κ.Εμμανουήλ Μανωλακάκη, Δημάρχου Νικηφόρου Φωκά Στυλιανού Τζίβη, Προϊσταμένης ΤΥΔΚ Ν. Ρεθύμνης κας Μαριάνθης Παπαγιαννάκη , Προέδρου ΔΕΥΑ Αρκαδίου κ. Εμμανουήλ Πατεράκη και Προέδρου Δ.Σ. ΔΕΥΑΡ κ. Κωνσταντίνου Λαμπρινού.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν στελέχη της ΤΥΔΚ καθώς και της Τ.Υ. της ΔΕΥΑΡ.

Αντικείμενο της σύσκεψης, που διενεργήθηκε σε κλίμα συναίνεσης και αμοιβαίας διάθεσης για συνεργασία, αποτέλεσε το διαδημοτικό έργο μεταξύ Δήμου Ρεθύμνης , Δήμου Νικηφόρου Φωκά και Δήμου Αρκαδίου .

          Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η πορεία των έργων τα οποία εκτελούνται ήδη στους Δήμους Νικηφόρου Φωκά και Αρκαδίου . Τέθηκε το θέμα του προσαγωγού λυμάτων του Δήμου Αρκαδίου προς το Βιολογικό Καθαρισμό Ρεθύμνου. Αποφασίστηκε να υποβληθούν τρία τεχνικά δελτία προς την Περιφέρεια Κρήτης τα οποία θα αφορούν :

1)      Tην οριστική μελέτη του προσαγωγού λυμάτων από το Δήμο Αρκαδίου στο Βιολογικό Καθαρισμό Ρεθύμνου με δεδομένη την παλαιότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου για τη διέλευση του αγωγού νότια της πόλης .

2)      Την αναβάθμιση του αντλιοστασίου της Άρη Βελουχιώτη σε συνέχεια των έργων ολοκλήρωσης Ύδρευσης ? Αποχέτευσης στην πόλη του Ρεθύμνου .

3)      Κατασκευή μέρους Καταθλιπτικού Αγωγού το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του Δήμου Αρκαδίου .

Επίσης συζητήθηκαν  θέματα σχετικά με το δίκτυο λυμάτων του Δήμου Νικηφόρου Φωκά και πιθανές τροποποιήσεις για τη βελτίωση της υφιστάμενης μελέτης .

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία