Επιστολή Αποστολάκη προς την Ρεθεμνιώτικη Αγορά.

Εκτύπωση
Επιστολή Αποστολάκη προς την
Ρεθεμνιώτικη Αγορά.       =======================================================
 ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΚΑΣΙΜΑΤΗ
ΟΦΕΙΛΩ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
  1. ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ (ΣΗΜΑ) ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ,  ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΑΦΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ.
  2. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ "ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ" ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΟ MANAGER ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΗΣ ΒΙΩΣΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ ΜΟΝΙΜΗ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ  ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΣΜΟΥ ΜΑΣ "ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Συν.Π.Ε."  ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ.
  4. ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ  ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ, ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΠΛΕΟΝ ,ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΟ, ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ
"ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Συν.Π.Ε."
CRETAN LINES

       =========================================================


Κε Αποστολάκη,
Θα μου επιτρέψει το αναγνωστικό  μας κοινό να απαντήσω στην επιστολή σας.

1. Το σήμα δημοσιεύτηκε ως ένα μοντέλο και όχι κάτι τελεσίδικο. Αποτελεί λοιπόν μια είδηση ως προς τα που θα κινηθεί ο Ρεθυμνιώτικων συμφερόντων συνεταιριστικός μας συνετερισμός.
   
2. Η ταπεινότητα είναι στοιχείο που σας χαρακτηρίζει συνεπώς δεν έχω κάτι επιπλέον να  σχολιάσω εδώ.

3. Απαιτούνται ιδιαίτερα προσεκτικοί χειρισμοί όταν ασχολούμαστε με τα κοινά.
Όπως ανάφερα και στο άρθρο η φημολογίες για της οποίες κάνατε λόγο σήμερα πηγάζουν από λάθη της δικής σας ομάδας. Εγώ προσωπικά χρεώνω συγκεκριμένο μέλος σε αυτά. Τα γνωρίζετε. Αν τα διορθώσετε δεν θα έχετε κάτι άλλο να σκιάζει το τόσο σοβαρό επιχείρημα της αποκατάστασης της σύνδεσης Ρεθύμνου Πειραιά που έχετε αναλάβει.

4.Οι λογαριασμοί της CRETAN LINES έχουν δημοσιευθεί στο από 9 Δεκεμβρίου 2008 άρθρο μας με τίτλο "Ξεκίνησε η αγορά μερίδων της CRETAN SEA LINES".
Εντούτοις όμως οι λογαριασμοί αυτοί θα αναδημοσιευτούν στην εφημερίδα μας που κυκλοφορεί την ερχόμενη Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2008 σε 40.000 αντίτυπα όπως πάντα, σε περίοπτη θέση, δίπλα ακριβώς από το σημείο που θα αναρτηθεί και το χθεσινό άρθρο .
Όσων αφορά τη νέο Δ.Σ. που θα εκλέξετε το Μάρτιο, σας εύχομαι απλά να αποφύγετε τις κακοτοπιές!

Τέλος σχετικά με τις συνεταιριστικές μερίδες  που με προσκαλέσατε να αποκτήσω, θεωρώ ότι για να μπορείς να ασκείς στο ακέραιο το λειτούργημα του δημοσιογράφου πρέπει να καταγράφεις & να δημοσιεύεις ανεπηρέαστος τα τεκτενώμενα.
Συνεπώς δεν θα ήταν δυνατόν οι αναγνώστες της ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ να περιμένουν αντικειμενική κριτική από την αγαπημένη τους εφημερίδα, πάνω στα φλέγοντα θέματα που αφορούν το "καράβι στο Ρέθυμνο" , αν γνωρίζαν ότι  ο εκδότης είχε προσωπικό όφελος από αυτό. Αυτό το λάθος το έχουν πράξει ήδη κάποιοι άλλοι συνάδελφοι και ήδη έχουν "χρωματιστεί" και χαρακτηριστεί από αυτό.
Τώρα το αν η οικογένειά μου θα αγοράσει μερίδες επιτρέψτε μου να το κρατήσω μυστικό.

Σας ευχαριστώ

     ===============================================================

Να ζητήσουμε από το αναγνωστικό  μας κοινό να μας συγχωρήσει για τα κεφαλαία γράμματα του κ. Αποστολάκη, που είναι γνωστό και ταυτόχρονα αποδεκτό  ότι δεν έχει κάνει συντάκτης σε εφημερίδα συνεπώς είναι λογικό να μην γνωρίζει το κώδικα γραφής. Είναι όμως αρχή της εφημερίδας μας, όλες τις επιστολές να τις δημοσιεύουμε αυτούσιες συνεπώς δεν θα ήταν δυνατόν να τα αλλάξουμε.

Βασίλης Κασιμάτης
Εκδότης / Διευθυντής
ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία