Τα καύσιμα σε ... πυρετό! Στα κόκκινα η αγανάκτηση

Εκτύπωση

Τα καύσιμα σε ... πυρετό! Στα κόκκινα η αγανάκτηση.

  • Ολοένα και ακριβότερη η μετακίνηση στο Ρέθυμνο και έπεται και συνέχεια ...

8/5/10
του Σάββα Γωνιωτάκη
 

Αγανακτισμένοι οι καταναλωτές όσο και οι βενζινοπώλες που βλέπουν την τιμή της βενζίνης να φτάνει σε επίπεδα ρεκόρ μέσα σε λίγες μέρες με την τιμή στο Ρέθυμνο να ξεκινάει  από 1,62 έως 1,68 ευρώ το λίτρο .

Σε δηλώσεις  προέβη σήμερα στη «Ρ.Α.», ο πρόεδρος Βενζινοπωλών Νομού Ρεθύμνου,   κ. Ηρακλής Ξυδάκης  ο οποίος μας είπε:

«Δυστυχώς δεν μπορούμε να βλέπουμε το εισόδημα μας να μειώνεται καθημερινά, δεν μπορούμε να πληρώνουμε της εταιρίες βενζίνης με τόσο υψηλό κόστος και εμείς να χάνουμε το λιγοστό κέρδος από το εισόδημα μας, δεν βγαίνουμε πλέον οικονομικά και δεν μπορούμε να αντέξουμε τα έξοδα τον μαγαζιών μας . Και αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα θα δούμε σε λίγο καιρό να κλείνουν βενζινάδικα ένα ένα, στην ενδοχώρα.

Βέβαια η τιμή της βενζίνης είναι υπερβολικά υψηλή με αποτέλεσμα εμείς να μην έχουμε την ίδια δουλειά που είχαμε την περσινή περίοδο. Ο κόσμος πλέον δεν βάζει βενζίνα για βόλτες και περίσσιες μετακινήσεις αλλά αυστηρά και μόνο για τις αναγκαίες διαδρομές. Από ότι βλέπουμε η αμόλυβδη θα φτάσει σύντομα στο 1,70 το λίτρο, και ίσως να την ξεπεράσει».

Και όσο για τα παράπονα των καταναλωτών ο πρόεδρος μας είπε ότι είναι καθημερινός δέκτης παραπόνων από πολίτες του Ρεθύμνου αλλά και από τουρίστες που βρίσκονται στην πόλη μας και εκδηλώνουν ομοίως μεγάλα παράπονα για την ακριβή βενζίνη που έχουν τα πρατήρια μας.

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία