Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ρεθύμνου

7/5/10

Η Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ Ρεθύμνου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους συγγενείς των θυμάτων στην Τράπεζα της οδού Σταδίου, τη Τετάρτη 5 Μάιου και καταδικάζει απερίφραστα τη βία από όπου και αν προέρχεται.

Η τραγωδία της Τετάρτης 5Μάη στην Αθήνα μας συγκλόνισε όλους. Αθώα παιδία , μεταξύ αυτών και μια γυναίκα νέα, έγκυος, χάθηκαν άδικα. Ούτε η βία ούτε οι πέτρες θα μας βγάλουν από την επιτήρηση. Αντίθετα θα μας βάλουν πιο βαθιά στην ύφεση και την ανυποληψία. Σήμερα καλούμαστε όλοι ανεξαρτήτως να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Η βία δεν δίνει απαντήσεις, δεν δίνει λύσεις, δημιουργεί νέες πληγές. Ας τελειώσουμε πια με τη βία, το αίμα, τα επεισόδια, τη τρομοκρατία, με τους συνανθρώπους μας που χάνουν τη ζωή τους άδικα. Ας απομονώσουμε όλοι μας επιτέλους τη βία. και όσοι συμφωνούν και όσοι διαφωνούν με τις πολιτικές μας επιλογές. Ας πούμε όλοι, τέλος σε κάθε τέτοιο φαινόμενο, δεν αντέχουμε άλλες πληγές.

Eμείς σαν Ν. Ε. κατανοούμε απόλυτα την οργή του Ελληνικού λαού για την ανευθυνότητα και το πλιάτσικο στη διαχείριση του δημόσιου πλούτου. Έτσι κατέρρευσε η οικονομία μας. Όμως εμείς επιμένουμε ότι η βία φέρνει νέα βία, γ? αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία