Όλγα Κεφαλογιάννη: Δυσφημεί η κατάληψη της Ακρόπολης.

Εκτύπωση

Όλγα Κεφαλογιάννη: Δυσφημεί η κατάληψη της Ακρόπολης.

4/5/10

Η Τομεάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης της ΝΔ, Βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή κατάληψη της Ακρόπολης είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των ακραίων και αντιδημοκρατικών ενεργειών που δυσφημούν τη χώρα και πλήττουν άμεσα τον ελληνικό Τουρισμό. Προηγήθηκε η απαγόρευση απόπλου εκατοντάδων τουριστών στο λιμάνι του Πειραιά και ο αποκλεισμός κεντρικών ξενοδοχείων της Αθήνας. Οι ανεύθυνες μειοψηφίες συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο. Οι εικόνες της υπό κατάληψη Ακρόπολης κάνουν το γύρο του κόσμου, ο Ελληνικός Τουρισμός αιμορραγεί και η Κυβέρνηση παραμένει άφωνη και άβουλη. Έστω και τώρα ας αναλάβει τις ευθύνες της

Ωστόσο και το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού καταδικάζει με ανακοίνωσή του τη σημερινή κατάληψη του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης.

«Μικρή ομάδα στελεχών του ΚΚΕ παραβίασαν την πύλη του Ιερού Βράχου και ανήρτησαν πανό με τις απόψεις του κόμματός τους. Η κίνηση αυτή εκτός από επικίνδυνη για τα μνημεία και τους φύλακες, είναι παράνομη και διασύρει την Ελλάδα σε κάθε γωνιά της γης», σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου και προστίθεται:
"Αντί να εργαζόμαστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την πατρίδα μας να βγει από την κρίση, κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία για προσωπικά και παραταξιακά οφέλη. Την κίνηση αυτή καταδικάζει σύσσωμος ο ελληνικός λαός. Ελπίζουμε ότι θα την καταδικάσει και η ηγεσία του ΚΚΕ ".

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία