Ανοιχτό το ΕΛΤΑ στο Γαράζο αλλά ... κλειστό!

Εκτύπωση

Ανοιχτό το ΕΛΤΑ στο Γαράζο αλλά ... κλειστό!

  • Ο Υπουργός διαβεβαιώνει αλλά οι κάτοικοι καταγγέλουν.

28/4/10

Η Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη έλαβε απάντηση στην υπ΄ αριθμό 2217/12-4-2010 αναφορά της που κατέθεσε στη Βουλή σχετικά με τη λειτουργία του Καταστήματος ΕΛΤΑ στο Γαράζο του Δήμου Κουλούκωνα.

Στην αναφορά απάντησε ο Υφυπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Νικόλαος Σηφουνάκης, ο οποίος προσκόμισε σχετικό έγγραφο από τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ με την υπογραφή του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Χρήστου Βαρσάμη.

Στην απάντηση αναφέρεται, ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για κλείσιμο του Ταχυδρομικού Καταστήματος στο Γαράζο, το οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί και να παρέχει όλες τις υπηρεσίες του στους κατοίκους της περιοχής.

Αναφέρεται δε, ό,τι στον επιχειρησιακό σχεδιασμό των ΕΛΤΑ προβλέπεται η διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και τη διασφάλιση της παροχής αυτών σε ολόκληρη τη χώρα.

Κατόπιν της απαντήσεως αυτής η κ. Κεφαλογιάννη ενημέρωσε τους τοπικούς φορείς για την εξέλιξη στο αίτημα τους με τη δέσμευση να συνεχίσει να παρακολουθεί στενά το ζήτημα αυτό, αφού όπως την ενημέρωσαν, συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των κατοίκων, διότι τις περισσότερες ημέρες το κατάστημα του ΕΛΤΑ στο Γαράζο παραμένει αδικαιολόγητα κλειστό.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία