Έκθεση με θέμα τον αρχαίο ελαιώνα της Κρήτης

Εκτύπωση

Έκθεση με θέμα τον αρχαίο ελαιώνα της Κρήτης

24/4/10

Μέχρι τις 25 Μαΐου του 2010 μπορούν οι καλλιτέχνες  να καταθέτουν δηλώσεις συμμετοχής στην έκθεση εικαστικών έργων με θέμα «Ο αρχαίος ελαιώνας της Κρήτης στο βάθος του χρόνου». Οι δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται ηλεκτρονικά ή με fax στην γραμματεία του προέδρου του ΤΕΙ Κρήτης.

Το θέμα της έκθεσης είναι :
«Ο αρχαίος ελαιώνας της Κρήτης, στο βάθος του χρόνου».

Διοργανώνεται από το Δίκτυο Πολιτιστικών Συλλόγων Κρήτης και ΤΕΙ Κρήτης, με συνδιοργανωτές τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου.
Την έκθεση υποστηρίζουν η Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας Κρήτης, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών και το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος.

Μπορούν να πάρουν μέρος καλλιτέχνες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Θα περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, ψηφιδωτά, γλυπτικής, φωτογραφίας καθώς και video art.
Η έκθεση θα ξεκινήσει τον Ιούνιο από την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ΤΕΙ Κρήτης (περιοχή Εσταυρωμένος, Ηράκλειο). Τον Ιούλιο η έκθεση θα μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Κρήτης (Γούρνες νομού Ηρακλείου). Στόχος είναι η έκθεση να ταξιδέψει στην Αττική και τις Βρυξέλλες ή το Στρασβούργο.

Η παραλαβή των έργων θα γίνεται από το ΤΕΙ Κρήτης, το διάστημα από την 1η έως τη 14η Ιουνίου.
Οι ανώτατες διαστάσεις των έργων θα είναι 1Χ1μέτρα. Θα γίνονται δεκτά σε τελάρα ή κορνίζες. Για τα γλυπτά ο ανώτατος όγκος θα είναι 0,50 κυβικά μέτρα και το ανώτατο ύψος 1,80 μέτρα μαζί με τη βάση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Τηλέφωνο: Γραφείο Προέδρου ΤΕΙ Κρήτης κ. Ευάγγελου Καπετανάκη (2810 379300 και 2810 250752 κα Σταυρούλα Μαγουλιανού)

 


« επιστροφή στη κατηγορία Πολιτισμός

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία