Νέα προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας

Εκτύπωση

Νέα προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας


  • «Ενημερωτική Ημερίδα από το Επιμελητήριο Ρεθύμνης με θέμα την παρουσίαση νέων προγραμμάτων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας»

22/4/10
 

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 21 Απριλίου, η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης με αντικείμενο την παρουσίαση των νέων Δράσεων του ΟΑΕΔ για την επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών σε νέες προσλήψεις ανέργων από επιχειρήσεις, αλλά και του προγράμματος επιχορήγησης γυναικών, νέων ελευθέρων επαγγελματιών. Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκαν επίσης τα δύο νέα προγράμματα που αναμένεται να υλοποιήσει το ΤΕΜΠΜΕ, και πρόκειται να ενεργοποιηθούν κατά το αμέσως προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πρόγραμμα που αφορά στην εγγύηση δανείων εξόφλησης ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων, καθώς και το πρόγραμμα για την εγγύηση δανείων για την κάλυψη δαπανών αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων, υπηρεσιών και άλλων άυλων αγαθών.

Οι παραπάνω δράσεις παρουσιάστηκαν από το στέλεχος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, κ. Θοδωρή Τσαούλη, ο οποίος και στη συνέχεια  απάντησε στις εξειδικευμένες ερωτήσεις που ετέθησαν  από το πολυπληθές κοινό της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό  ο αντιπρόεδρος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, κ. Νικόλαος Νίνος,  ο οποίος και στη συνέχεια συζήτησε για θέματα επικαιρότητας με τους επιχειρηματίες του Ρεθύμνου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του Νομού αλλά και στην αταλάντευτη πολιτική του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης για την προώθηση των αιτημάτων των μελών του προς τους αρμόδιους φορείς.

« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία